羽絨/風褸/旅行用品討論[15](Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
想像唔到有人會去專門店買貴一倍價錢
無問題 到時po開箱圖
正價7折完連運費同佢比較差唔多
又唔洗等
咁當然你要特別色無計

我岩岩去完好多款好多size
我覺得非常值得去

咁當然唔知點解佢唔推廣下

我唔問
佢都唔同我講有折
上網個價有56折?
我最多都係61折
所以求吓大家自律啲,唔好攬炒
我岩岩試左雀同P既fleece
P既真係win晒

但我好蠢
我搵唔到網上既P記做靚折

官網有時做折又唔接受外國信用卡

唉好煩
P 記官網係最難入手,集運地址多數都block,信用卡有時又唔收()

呢件做個例子,好多都做緊呢個折打底

再加折上折,我都未見過咁平,係BF後做過一次,所以先忍唔住手
屌po完好驚咁樣crop左應該安全掛
你應該會熱到除唔切
巴打你講笑ja Montbell Permafrost Down Parka 普通著唔郁佢都頂到-5~-7 度
想買個時。。。。突然回正價。。。
炮台山邊間鋪?
唔好呀巴打
係唔係完左
Sorrycrop得未夠好
岩岩check左,完了

我前排11月都係諗左陣冇買,又係咁樣突然完左,所以今次捕到即刻買
咁保暖嫁? SOR 我未買過靚DOWN ..
如果入面唔洗著咁多我要試下S (170 中等身材)
二月中去Svalbard7日
預行兩次山
本來諗住係沙木尼買mountain equipment lightline或者Vegas
但見permafrost做緊特價
猶疑中
但我ATOM LT 已經係S .. 最出面應該買M先係 , 但試個陣有D 鬆, 可能因為新貨未脹
如果你要行山有件Shell穩陣,落起雨上嚟都唔使擔心
永安montbell 仲有有件Powder Land Parka, 好似係防水防風
未折$3280, 8折完, 再減200,即係 $2424
https://en.montbell.jp/products/goods/disp.php?product_id=1101443
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞