羽絨/風褸/旅行用品討論[15](Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
無 jacket 版
買DOWN 試身問題
有時件DOWN新貨拎出黎係未發脹...
咁試身個陣咪唔準
其實靚既好快脹返,你等一等再試
請教下咁多位清
-20度,厚襪加呢對夠唔夠?
https://www.uniqlo.com/jp/gu/item/320444
炮台山做6折
做左兩wk 之前有討論, 個人覺個價唔差,但唔知點解無乜人去個個鐘意上網買
因為上網個價有56折,平過香港個價六折好多,名我唔開啦,網上最平個間,岩岩又買多件cerium 千7蚊左右落樓
提示:爬番上個post文會知,折上折優惠今日突然又開番
但我見佢得雀, 其他野唔算吸引。
如想要Patagonia 要等4月,R1R2企得好硬
千二蚊有件今季Atom LT, 我本身有件Tui都忍唔住屌多件Orion
你話MS定網上?
得返幾款色 都係好既 又落返價
網購,香港點減都唔會做到網購個價,我自己未試過香港買outdoor gear
仲用到,不過一個acc 只可用一次
小店都做緊Montbell 75折。
有需要/要咩款可以幫手睇睇有無
https://t.me/klattermusenhk
我上年過季買件Tui都要千3千4蚊,忍唔住
我都想買,但係香港未搵到xs size 試
剩係試過s,想試埋xs睇定d先
問心,其實香港代理篤灰唔出奇,你而家斷人財路喎,我係老細都隊你啦,所以大家要自律同醒水,攬炒冇好結果,盞大家都執唔到平嘢

隔籬post已經有無數集運block咗,要搵代購先得,Patagonia 就係另一個例子

上次我喺K11 Arcteryx 聽到啲店員都講緊上網買平好多,所以其實已經黃鳩晒㗎喇,香港代理隻眼開隻眼閉算係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞