羽絨/風褸/旅行用品討論[15](Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
的確係 target 年紀大個邊
但我覺得可以出返啲 年青line
因為montbell market 唔止本地
我覺得幾靚,可能我嘅taste已經去到中年級數
fashion feel
之前有見過End 減價 extra discount 都ok
香港著其實一流
無咁重gear 味

靚就講唔上
係沉實 feel 無咁gear 感覺
如果普通出街 著上身 對比度無咁大
係唔夠young ,唔係醜既 ,其實佢可以分條young line 出黎 ,設計可以大膽D
講開日本仔行山,佢地真係好認真,有次行D好簡單健行個D 個個都full gear ,講緊係 兩支trekking pole 著齊哂野個隻,但係個D係鋪好左既平路重要45mins行完。
可能佢自己唔識做生意
識玩一定學TNF 自己日本有條Line
大把人去日本買 個價又貴啲
比你早過我講
我都係網上同人地收
英雄所見樂曈
我都睇中左見montbell jacket ,但有時大多montbell,一齊著好7 ,屌但係平呀ma點好
路線/色系就啱我,但唔知用料/技術如何。
Montbell Perma Down Praka 見佢100%防風, 仲要hardshell ?
其實本身有件唔知咩牌子Fleece ..
性價比加無計
同一街Uniqlo 一樣
佢意思係一件Down 就夠
其中一件換Shell 可以平時用
唔係叫你Down+shell一齊用
你講montbell ,佢用料/技術,做功我覺得係叫top 個堆
montbell 無死
日本仔好著重呢啲
如果佢有條young line
再made in JP
真係狗衝
明白
BTW, DOWN再加DOWN 唔會再暖D?
(因為去旅行可以輕身)
我tg send唔到meesage比你
[member] https://t.me/Hlam7 /[member]
你唔會係諗住著兩件800fp down掛
sor 我以為你哋講緊and wander
唔係掛 唔好嚇我
我諗佢會熱到仆街 同成隻大糉咁
認真, 我唔識我GOOGLE 下先 SORRY
未著過
但見佢日本牌子 日本製
點都有信心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞