羽絨/風褸/旅行用品討論[15](Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
就咁用 permafrost好夠力!去tekapo 睇星? 可以book埋佢個觀星tour 上山睇靚好多
如果去南島,記得行下山!行左兩日!好正
深秋+睇星 !
MT COOK一定去喇, 希望好天可以行到Roy peak !
no offense. 最後呢件sharp色或類近嘅,次次shopping第一眼睇都俾佢吸引咗,尤其年輕d嘅時候,買咗之後就會覺得日常用唔易襯,跟住就冷落/旅行先出動,所以我自己宜家買d色係越來越素
我上個post講過:tactical distributor

利申:買過
屌,唔知有mon post狗點,sor9ly
唔會再講,唔知有mon post
我就係俾我老婆話買黎買去唔係黑就藍, 可唔可以第二d 顏色.

所以揀左呢件.
你點知佢地有睇呢個post?
明,我入親新嘢,老婆都成日話我:呢件你唔係已經有啦咩?
我都係素色撚,入親都係深藍/ 黑,shell 同mid layer 件 atom/ fleece 都係,近排買多左件proton同羽絨kappa都係黑色
呢d鮮色outdoor感特重,返工衫出面著佢幾乎必出事,所以焗做素色撚,d衫起碼可以著多d。
去商場舖通常有
上星期係池袋退返3千幾yen
同埋佢官網有講邊間有得退稅
arcteryx koda 個款好適合返工出街着
可惜普遍review都話手袖太長亞洲人唔啱着
唔係掛
盲入左 過兩日收貨

呢件norvan係我唯一一件鮮色shell
我都有呢件
arc d袖長好難估,我都係因為袖長放棄咗kappa hoody
入到嚟真係燥燥地
再提大家要靜靜地贏
巴打收咗貨不如review吓
呢度冇人識呢樣嘢個個都驚死冇人知咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞