羽絨/風褸/旅行用品討論[15](Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
唔該巴打 遲啲試吓
我無著過但摸過,只係記得料唔差,但重身,最後望一望個價就走左
已經唔係
一樣gram數嘅人做羽絨,例如primaloft,coreloft,heatseeker係唔係都差唔多暖?
我知既係咁排
primeloft gold >coreloft>exceloft ~fullrange
heatseeker 未見過data
有冇巴打知炮台山店有冇cerium LT賣?
唔知有冇離題
想買對LOWA行山鞋
請問有冇巴打知renegade gtx好定z6s/z6n好?
做過下research, Z6偏向軍boot款
唔知行山好唔好
有冇巴打有着過、有研究?
上官網睇renegade係hiking shoes, Z6係Military

Lowa係咪真係好著? 上網見你話lowa個底D好易分體
著緊zephyr 同z6s 同血脈 detail 有乜分別唔知
買lowa 貪佢歐州造
著boot 唔多 lowa 好過asolo ,asolo 硬到pk
但最c 服係Salomon
行山無問題 我都用佢黎行
Yes. Renegade定係係行山,Z6應該叫做全地形多用途
底易甩我都聽人講過,不過堂着應該就冇事
唔該巴打
Zephyr好似輕便啲,Z6就係重裝少少既Zephyr
請問巴打喺邊到買?
我買個間而家唔好去la
明白了巴打
我見Z6一般行山店都冇,
但就係唔想去你買嗰間
真係搵唔到寧願上去試完上網買算
今日行過u記 佢今季有件299嘅褸勁似Atom
https://m.uniqlo.com.hk/#/product?pid=u0000000008086
今日著一件t 同R2 都有d凍
我會唔會太虧
Mammut Chamuera HS Thermo Hooded Parka
係可以頂到幾多度既褸?
我毫無概念唔知買邊件好
點睇hoka one one sky kaha?
有件Atom LT Orion色全新未剪牌,買錯S Size著唔落,有冇手足有意/換碼
https://t.me/Jesse3514
Scarpa除左kinesis pro gtx其他款唔係好啱心水
但又好似太重裝
打算買hiking, trekking呢種級別就夠
Atom AR Hoody x 1
Black
Size S
100% new with tags

有意tg:https://t.me/KousakuAizawa
hanwag tatra ii 點睇?個人覺得個款唔差,不過香港好似冇得賣
小店好似仲有件黑色xs -75折
放幾錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞