羽絨/風褸/旅行用品討論[15](Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
我用chrome裝vpn plugin轉us 或者google webcache
Thx
https://rab.equipment/eu/catalog/product/view/id/4399/s/nebula-pro-jacket/category/112/
咁呢件比第一件多41g insulation 應該頂到-5度?
我再睇第二件又貴又唔係化纖又冇防風
我買佐件MONTBELL JACKET 八百幾減30
官網價係, 但日本有D細鋪會平些少。
好多時都係係佢官方店買,細鋪應該唔多人去,佢官方鋪仲衰冇得退稅
打算 Montbell Permafrost Down Parka + ATOM AR + Montbell Fleece
去NZ影星 應該應付喇掛

睇下永安有無手套買先
上年又係永安買montbell, 羽絨特價再8折.. 勁抵
NZ唔係好凍,如果你係呢兩個月去佢仲要係夏天黎,我係佢冬季去 冇著down 個啲都ok
大家小心係 香港好多網 有 假 Arcteryx Leaf 賣
問STAFF拎就有
ANYWAY, 我係去油麻地果間。
Tactical Distributors仲做緊特價,登記會員再減$10,加$5 shipping(要集運)
LEAF Atom LT Hoody Gen 2 埋單 $196.75

https://www.tacticaldistributors.com/products/arcteryx-leaf-atom-lt-hoody-gen-2
4月尾, 其實夜晚都係0度左右
不過係見平想買定件down
想去冰島睇極光
兩間都係出名賣軍品 (eg. LEAF)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞