Nikon 討論/貼圖區

1001 回覆
43 Like 2 Dislike
咁你想點, 過返去原本個POST講
咁你想點, 過返去原本個POST講

我要谷到1000變返做Nikon人入黎
原Topic已經比人封左唔會再浮上面

咁攪笑,係咪沉得太耐?

咁攪笑,係咪沉得太耐?

你認為你開左新topic舊topic重有機會浮面?
唔該一開波話無人討論之前爬下文先
都沉左成個月, 同無人討論差唔多啦
咁介意既而家散水啦, 反正無咩好討論
等你推爆佢
用緊D7100
有咩廣角鏡推介下
副廠都ok

Tokina 116

聽人講紫邊好嚴重
等你推爆佢

我只係介意一開波就話呢度無人討論姐
等你推爆佢

exact7ly,我開post又冇錢收既
信唔信都好,我開post前係有search過,可能睇漏左
其實都係旨在開黎有個地方俾d nikon用家交流下咁
佢鍾意開返個nikon人入(2) 我都冇所謂
等你推爆佢

我只係介意一開波就話呢度無人討論姐

佢係話無乜人討論, 呢個係事實, 有人KEEP住討論既話原本個POST唔會沉左成個月啦
等你推爆佢

exact7ly,我開post又冇錢收既
信唔信都好,我開post前係有search過,可能睇漏左
其實都係旨在開黎有個地方俾d nikon用家交流下咁
佢鍾意開返個nikon人入(2) 我都冇所謂

我有所謂。
不過算鳩數
夠1000回帖就轉得名唔使等Nikon
https://lihkg.com/thread/128965/page/36

要推就推呢個,易啲上1000
( Show Blocked User - 石元泰博 )
你鍾意推爆佢又好, 開過新既又好, 隨便你吧
本身NIKON討論區到出D5S時都唔知1001未
你鍾意推爆佢又好, 開過新既又好, 隨便你吧
本身NIKON討論區到出D5S時都唔知1001未

我唔Care
到底做乜鳩
到底做乜鳩

我唔gur樓主講到無人試過谷Nikon咁姐
同埋順手推返晒我屌柒青年新正Jacky Ko既Post出黎姐
擺低幾張相 推番nikon
歡迎評價

D5500 18-140kit

50 f1.8

用朋友部750部機爽太多
我一年前由canon轉會過左黎 買左d750
點知返工太忙 成年都冇拎過十次我諗
部機都唔係幾識操作
部機都唔係幾識操作

用開D600
用唔慣D750
結果轉返用D610
部機都唔係幾識操作

我都係旅行先拎部機去影下相
平時極少會拎佢出去
其實影星係咪無論點影都好
d星放大都一定會模糊左?
有無得d星成像銳利d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞