Nikon 討論/貼圖區

1001 回覆
43 Like 2 Dislike
有冇菲林nikon撚

用FE

唔知做乜觀景台 有兩條黑線

唔影響成像就OK啦

但佢咁岩係對焦果個位
un眼到喊
有冇菲林nikon撚

用FE

唔影響成像就OK啦

但佢咁岩係對焦果個位
un眼到喊

對焦屏問題?
有冇菲林nikon撚

用FE

唔影響成像就OK啦

但佢咁岩係對焦果個位
un眼到喊

對焦屏問題?

應該係
本來冇
今日影影下對焦完條柱 就有
有冇菲林nikon撚

用FE

唔影響成像就OK啦

但佢咁岩係對焦果個位
un眼到喊

對焦屏問題?

應該係
本來冇
今日影影下對焦完條柱 就有

拆黎睇下囉
好似唔難拆
又貼圖支持一下

唔知依度有無爸打都係多影生態?..

nikon 2.7x 有so

雖然我唔係用緊Nikon無反機..但成日心思思想入部玩下..就係因為有2.7x
又貼圖支持一下

影小翠係咪要同成班阿叔係到爭位

..

玩開生態既話, 巴打有無入200-500

之前我都係用依支..感覺上係對焦慢D之外成像
都唔錯..

曾經有d想入支去影景

影景??...2858依支好重下喎!..

巴打ig係咩?

https://www.instagram.com/viklhm/

巴打隻色水點執 研究左好耐都執唔到出黎

我好幾隻vsco presets都有用,你想要邊張既色水

你係奧地利影建築物果堆相既色點應該調 唔該晒

用左kodak ultramax 400,之後再執下d光暗contrast之類
舊相

上次去影魚狗..九里遠 ...
藍翠我直頭見都未見過
post下d係屋企無聊影落既相

有冇菲林nikon撚

[img]https://na.cx/i/824708g.jpgimg]
有冇菲林nikon撚

[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/04/10/232402_521d2ec6e906773e7639b2a384da701d.jpgimg]

今日發現左樣野
fm2加50.4
重過我d7100 加35mm勁多
邊到有Nikon 菲林機買
想買部f3玩下
又貼圖支持一下

..

都唔錯..

曾經有d想入支去影景

係呀,我成日都用70200 影景,鍾意玩tele
舊相
[img]https://farm6.staticflickr.com/5476/9582717926_bd67b93cdf_b.jpg[img]

[img]https://farm6.staticflickr.com/5572/18705740639_1491d74eb4_b.jpg[/mg]

上次去影魚狗..九里遠 ...
藍翠我直頭見都未見過

入米埔啦,唔使帶櫈唔使帶營
又貼圖支持一下

..

都唔錯..

曾經有d想入支去影景

又貼圖支持一下

..

都唔錯..

曾經有d想入支去影景

不過頭先望清楚200500原來真係好撚重

有冇菲林nikon撚

啱啱出左d7500
得返一個sd card slot但係有d500 sensor
小黑六係唔係好重

有冇菲林nikon撚

啱啱出左d7500
得返一個sd card slot但係有d500 sensor

依家好少可會死卡,都唔太介意少1個card slot,佢算係將應該有的野都放晒落去,而且平過d500一截,都有吸引力啦

係咪仲有支新嘅10-20
小黑六係唔係好重

1.5kg囉,. 重唔重就睇人
新手一問
手動鏡 機身開af會點
新手一問
手動鏡 機身開af會點

無事 不過都係無af
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞