Nikon 討論/貼圖區

1001 回覆
43 Like 2 Dislike
見人講要check shutter count, 會唔會走焦.......
好似好多野攪

新機wor..除非在細鋪買,大鋪唔會2手當新賣咁誇,況且sc有得做假。走焦就試影幾張已經知

天祥點睇

天祥算好正常的鋪,暫時冇朋友在果度中過伏

但貴一千幾百
星際天祥同肥花幾頹下
肥花D500 15580
星際天祥同肥花幾頹下

星際就肥花對面嗰間啦
再唔係想保險d落番街去萬/永成
星際天祥同肥花幾頹下

星際就肥花對面嗰間啦
再唔係想保險d落番街去萬/永成

如無意外下個月出機
而家睇緊小黑七
兩登都屌NIKON香港CS
咁小黑七買水貨點睇

平成5000
正常一年去到一次日本
到時去日本維修點睇
咁小黑七買水貨點睇

平成5000
正常一年去到一次日本
到時去日本維修點睇

雖然小黑系列都好難壞,不過始終鏡組多又VR真係好難講
如果真係keep到年年去日本咁可以既
咁小黑七買水貨點睇

平成5000
正常一年去到一次日本
到時去日本維修點睇

雖然小黑系列都好難壞,不過始終鏡組多又VR真係好難講
如果真係keep到年年去日本咁可以既

見台仔寄去日本整
巴絲們你哋好,小弟新入post,我用d7200既,而家有兩支鏡,一支係18-140 kit 一支係35mm f1.8,但就想買支廣角鏡,影下星呀,風景咁,有冇咩推介。
巴絲們你哋好,小弟新入post,我用d7200既,而家有兩支鏡,一支係18-140 kit 一支係35mm f1.8,但就想買支廣角鏡,影下星呀,風景咁,有冇咩推介。

完全一樣

完全一樣

冇計,最平

完全一樣

冇計,最平

一樣
買左枝tokina 11-20f/2.8 開心使用中

完全一樣

冇計,最平

一樣
買左枝tokina 11-20f/2.8 開心使用中

Wide得黎變形唔嚴重都係20mm f2.8
星際2手都係2k幾
大家有無dx鏡嘅超廣角鏡頭推介
用緊5200
之前借咗朋友支tamron 10-24 但係四個角真係好soft接受唔到 直程扭曲哂咁濟
有無邊支副廠鏡會好啲?最短焦距10-12都ok
見Nikon Development、Marketing、Service Center 都唔聽意見,索性直接比意見日本 Nikon 股東關係部:

https://www.uw.nikon.com/form/cojp/contacts/form.php
有無巴打會入手支新既10—20
價錢幾吸引
岩岩買左D750 kit 上黎睇相學野
有無巴打會入手支新既10—20
價錢幾吸引

Dx撚表示一定會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞