『薪火post』BNO續期資訊 (71) 2019年BNO有效護照數量爆升至248,000

1001 回覆
22 Like 0 Dislike

真係冇留意右上角張相暗藏左字
下次小心d
建議盡力搵人副署
真係搵唔到先寄信

我都搵左成1個月先搵到
我唔好彩
簽名圈落去果下穿左落個bottom line係咪都冇問題架?
1 working day 就approved
寫信解釋
只要係合資格又交齊文件唔會reject你
除非佢哋仍然停留喺bdtc並且喺1997年7月1日失去國籍
對嘅時間就搵到對嘅人
OK 啦!Take its easy !
你係好勵志作用,總之有問題要搵返個PE,直接聯繫,問清楚問題喺邊,先再行下一步,好多時WeBchat質素參差!
ON9一問,DHL點變改市自取?打比客服就得?
sms有link比你改
客服善解人意,必解決閣下心中疑問。
同事朋友師長,你跳出comfort zone啦!
是咁的,我打算由德國去荷蘭再去烏克蘭玩,但係偏偏上網搵資料有啲搵BNO入UKRAIN要VISA但係UKRAIN官網又淨係有UK PASSPORT

我應唔應該係入同出烏克蘭果下轉HK PASSPORT然後返德國再用BNO?(因為香港PASSPORT留學簽證完想趁機唔再用香港PASSPORT)
簡單黎講:德出(HK),荷入(BNO),荷出(BNO),烏入(BNO/HK?),烏出(BNO/HK?),德入(BNO)
續bno嗰陣填錯左,佢要我交naturalisation or registration certificate,使唔使寫信解釋定就咁唔交都ok?
歐洲上機唔會有問題
BNO係事實免簽
反而香港出發地勤會截
仲有德國去荷蘭都冇border control
申根區內轉唔到passport
要去一去英國/愛爾蘭
利申: 過左期15年 張相係19年前影 小學雞樣

佢要我副簽 但我無副簽 直接寄 最後成功續左BNO
烏克蘭而家係申根國家?如果唔係我係荷蘭去烏克蘭換BNO咪得?
多謝整合doc同解答問題既所有ching
我嗰個顯示同你同一日6/12 ,但我係1:06pm application bring processed ,你仲快過我

我唔係lost case,只係普通過期十幾年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞