[勿助長代購勿提L’Oréal Group 第一頁有懶人包]化妝護膚討論區#115

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
再乾啲打算用黎搽身
想問下係sf如果寄唔到香港您地會點?集運?
我想買foreo但唔寄 係咪有其他網買到架?
foreo官網做緊特價
等我睇下先 謝謝絲
雖然佢全部珠光
但Blend開左唔會覺得腫腫地咁
就咁用右上blend開 覺得好簡單但又日常好睇
加埋左下就更靚快靚正
Workbitch絲
想問你講個支係唔係2號呀
Foreo真係好用?求問
佢啲野真係平靚正
之前係街唔小心抹甩左鼻頭既粉底勁7又唔記得帶粉餅係身
即刻搵間鋪沖入去平平地買左個intergrate粉餅
同我個maquillage比唔算差好多
但maquillage價錢係3倍
冇記錯gracy係再保濕啲 更加啱乾肌
tf honeymoon
隻formula係好用過disco dust
仲要手指上都靚
不過本身易溶嘅話可以上完Primer再上碎粉先最後上眼影
我本身係塊面好油但隻眼唔油嘅人所以都唔知道honeymoon易唔易溶
右上搽晒成個眼皮 快啲用手指上都得
然後用左下Focus係眼尾嘅位
少少 少少咁blend
想深啲先用右下 不過我好少用
左上再Highlight下眼頭同埋眼皮中
搞掂
除非你係單眼皮又勁眼腫嘅人
咁應該都係用matte會好啲
正常眼型唔會難用
擺啱位就得
而且佢啲粉質係新手都blend到好靚
用佢個盒入邊嗰兩支掃都已經可以上得勁靚

唔好買錯cool lotion
cool lotion我明明食緊A酸用佢都會生瘡仔
我買比男朋友呀 我睇評價不一既 睇價錢都ol
多謉咁多位絲打嘅意見 決定買honeymoon
用左一年 唔知係咪我錯覺定咩
唔知係咪因為日日用 覺得皮膚粗左啲
之後轉用Muslin cloth 就感覺好翻好多

用完之後我覺得foreo唔係必須
反而覺得muslin cloth仲好用
買完唔會後悔嘅一盤
有滋潤型同清爽型你推邊隻呀!
muslin cloth正
又平 成日換新既都冇所謂
我用嗰時清爽都未出
我自己偏向原本嗰隻即係滋潤多啲
就算係油性都可以就咁用佢 然後唔揸其他嘢
唔使話一定要用完清爽型再加一個清爽嘅lotion
錢都慳返
覺得比foreo更衛生
然後我個foreo就封緊塵
試下先

同有無d天然有機既卸妝產品推介
其實歐美好多都好似係organic
100%pure bitebeauty rmsbeauty嗰啲
但化妝品護膚品範圍都幾廣泛下
你要咩化妝品又唔講 咩膚質想要咩護膚品又唔講 淨係叫人推介
咁大家好難做
咁幸福肌同依支比有無得比?
想問lookfantastic係咪一張單都會分開送貨?
收到email dispatch支TO 但其他野未有聲氣
其實整得出一個產品出嚟俾你用
一定唔會係天然有機
點都要有人工科學既procedures
唔係既話一個星期就臭左 唔會俾你買到
你真係想要天然有機一定係自己買底油同埋精油溝
但唔係個個既皮膚都受到
有人會用100%食得既橄欖油黎卸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞