[勿助長代購勿提L’Oréal Group 第一頁有懶人包]化妝護膚討論區#115

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
Dhl可以改時間
lm
集運啊
Sogo thankful 係無平架
頂多送多小小贈品
唔好幫襯藍店啦

我嘴角都試過爛 爛到一擘大口又再裂 食野都裂咁
我搽凡士林好厚好厚搽一晚無事
本身以為會有印 因為紅紅地 但過咗陣就無咗
你地講到我好想買 但香港又無
cdp對我嚟講少貴 因為我新手
仲有無咩香港買到但又差唔多嘅粉底可以試下
疱疹?病毒感染黎
同感冒 水痘一樣唔會好
免疫力一跌就會出返
可以就睇醫生拎藥膏
一出就快啲㩒返低
有無啲平平地又啱暗瘡乾肌兼敏感肌嘅保濕產品介紹?
本身想試factiv 但佢地支B5 要等成兩個禮拜
塊面已經甩曬皮 依家剩搽緊凡士林
想搵啲無油嘅product
我覺得出聲明話一個中國個啲就算 始終領土主權呢啲野連美帝都未夠膽踩過界既時候商家佬更加唔會同你搏
loreal group呢啲奶到雪雪聲 直情視香港人為無物呢啲就必須抵制
高層公開撐警一樣罷買但其他就置頂等絲打自行判斷
係 所以我之前po givenchy fresh mac都話罷唔罷自己決定
凡士林唔係剩係鎖水唔補濕咩
我膚質同你一樣 搽薄cream後甩皮位搽好少凡士林鎖水 (但都照甩皮
我枝 factiv啱啱到咗 係咪太多人買所以要等兩星期 我嗰時買完兩三日就有
希望用完會潤返少少

我會想試陳皮嗰枝 但唔知會唔會都係等咁耐
嚟緊會去韓國出trip一排
咁啱想試下用cushion 平時用開粉底液
乾皮人去乾燥嘅韓國 想問有冇潤cushion推薦
見到好多人推factiv枝B5
想問同TO個枝分別大唔大
之前襯lookfantastic sale買左勁多枝
但發覺搽完化妝勁易起擦子膠碎
同埋唔知係咪呢排乾
我夜晚搽都會feel到塊面好似有層嘢咁
ad+枝爽膚水
去屈臣氏買順便支持誠哥
突然諗起我成日去睇中醫
佢有話過如果肝唔好 夜瞓同埋氣虛 M血少可以係其中一個病徵
自己按三陰交同合谷會有幫忙
大家可以自己Google搵個位得閒就按
但睇過話其實toner保濕作用唔大 同普通水無乜分別 會唔會用serum或者面霜好啲?
Factiv唔會起擦膠碎
好 等我買嚟試下先
望望下諗緊試唔試埋個雙效乳液好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞