[勿助長代購勿提L’Oréal Group 第一頁有懶人包]化妝護膚討論區#115

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
嘩 不得了 好鐘意佢枝藍管744

上網搵既圖

想問紅水同藍水有咩分別
我淨用過綠水所以唔清潔
頭先睇咗一睇江原道卸妝。。。。
好貴,減價都好貴
都係睇返平野算
如果眼妝都係會用bifesta嘅眼唇卸妝液
但其餘用佢抹2,3轉已經好乾淨
就算抹2,3轉都唔會乾爭爭
$100都唔駛 400ml唔肉赤
無, sephora 都無入pat
好奇問下唔知有無人試過自己Diy角蛋白🤔
想知DIY易唔易成功
PS: 今日係荔枝角做完效果幾好
不過再睇多幾日先
紅藍水個牌子唔喺 Loreal group 㗎咩?
絲打你係指biotherm?
bioderma好似唔係呀?
尋日買咗支250都好靚
柒了 睇錯sor
好 下次去試下

用緊女朋友送支雪肌精
係咪打側瞓得太多
等其他絲打答你
係邊整?幾錢? 見ig成日有廣告心郁郁想整
有無絲打今朝十點十一點漏左袋nars 0係的士 一盒set裝
拎住太多野 唔小心拎埋
聯絡我比返你
https://t.me/blackcatcatcat
唔理黃唔黃店呢件事

佢啲嘢真心唔值個價
之前有人話佢淘寶買返嚟
買ad+啦
放棄左試apoo啦
細個畀佢呃到 買咗盒雪糕防曬
一啲用都冇 又立
我記得好似三百幾蚊
嘴邊同條頸皮膚真係超乾 點搞
(唔知點解會係條頸咁乾 好奇怪)
已經轉咗用卸妝乳同cream cleanser
冇化粉底碎粉
淨係用防曬(ad+)
但到下晝就會甩哂皮咁(坐office)
明明以前皮膚唔差同唔會敏感
而家乾到又紅又痛又甩皮又粗糙

想問physiogel係咪有用?
synergie recover balm又有冇用?
定係要睇醫生
絲打d牙咬合有冇問題?棚牙都好似好影響成個面型
Prada and L’Oreal have formally pooled their expertise in luxury goods and beauty respectively after entering into a long-term license agreement which will see the latter create, develop and distribute products for its partner directly

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞