[勿助長代購勿提L’Oréal Group 第一頁有懶人包]化妝護膚討論區#115

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
我同絲打一樣電攣
但食緊A酸連頭油都唔係好出 用緊hair recipe蘋果薑嗰隻洗頭水 暫時都ok不過用曬會試新野
岩岩喺韓國olive young買左支佢話係salon用嘅髮尾精華 好香 唔會油淋淋 又柔順
我都係唔想再買好紅嗰隻所以盲試呢隻 但真係幾好用
有用緊philips個負離子梳 好似299?
1-2年前係logon買 唔算好貴但我覺得ok
但都係冬天先拎返出嚟用
有HA 如果係大份子要用toner打底
factiv可能係用小份子既所以冇問題
ok啊
不過應該係粉刺+3m
爆左先青春無敵 有水就繼續用3m
買咗3支stila液體眼影閃到痴肺
addiction 有個BA 篤手足灰
你叫佢入貨mail通知 佢會再㩒貨比你買
秒速吸收嗰下
但佢支乳液好似控油 ?
我都有電攣頭髮
當時髮型師教我洗頭嗰陣搽完護髮素
就用梳梳順頭髮先 梳好哂先沖水
毛巾吸乾水後 梳好頭搽髮尾油
但長遠都要剪下髮尾啲旱頭髮
呢個真係想整死佢
咁賤格都有 影衰哂addiction
絲打最好畀埋名,放頭頁
到有貨就通常過左優惠期

即刻有 好勁
本身勁鐘意addiction 現家唔L買阿
Addiction (BA Mavis Shek篤灰手足)
Amika (聲稱罷工即炒)
CDP (撑警"星級"化妝師Gary Chung 網上表示撑警並稱示威者為垃圾等等侮辱言論, cdp 表示wfc)
Clarins (cctvb度繼續落廣告)
Fancl 同上 (仲有有絲打提過高層全部都係藍絲)
neutrogena 同上
SKII 同上

其他:
Dior
Mac
Guerlain
Givenchy
出"宇宙都是中國的"嘅聲明

麻煩絲打們自己增減/修改
本身對addictib印象幾好
但佢地請埋呢d咁賤格嘅員工都有
我已經買曬呢排想要嘅嘢
上年black Friday買化妝品護膚品買咗五位數
今年淨係買咗千幾蚊colourpop
Guerlain無出呀好似
updated

Addiction (BA Mavis Shek篤灰手足)
Amika (聲稱罷工即炒)
CDP (撑警"星級"化妝師Gary Chung 網上表示撑警並稱示威者為垃圾等等侮辱言論, cdp 表示wfc)
Clarins (cctvb度繼續落廣告)
Fancl 同上 (仲有有絲打提過高層全部都係藍絲)
Neutrogena 同上
SKII 同上

其他:
Dior
Fresh
Givenchy
Mac
出"宇宙都是中國的"嘅聲明

莎莎 (背景藍到黑)
卓悅 同上
萬寧 (牛奶公司集團,主動交cctv 片畀黑警)

麻煩絲打們自己增減/修改
冤枉咗guerlain sorry
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞