[勿助長代購勿提L’Oréal Group 第一頁有懶人包]化妝護膚討論區#115

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
我諗係標題都係用返Loreal
但係第一頁就將其他奶嘅牌子同證據擺埋上去?
好用
我乾油用佢枝liquid好補到濕
如果乾肌應該用佢支精華
但係佢個價錢真係唔值
唉最衰啱啱錯過sogo個感謝祭
Sogo不了不了
Colourpop 就算有折都好似冇咩野買 買唔夠$50
Cruel好用阿
So jaded
買咗truely madly deeply同night owl等緊
我諗過 但佢唔翻貨! 仲有冇咩推介
買咗truely madly deeply同night owl等緊

覆錯想quote上面講colourpop
Bye bye birdie好靚
California love
Cinderella 樣嗰個highlight (唔記得叫咩名
呢個提議都唔錯
睇下仲有冇絲打有意見
有冇絲打同我一樣隔幾個月就爛咀同爛咀角
好番隔一排就再爛 爛果排揸咩都冇用 好唔番會Keep住爛一兩個月 咀角爛到好番都有印係度
就算好果排 一唔搽潤唇膏個咀就會好乾 所以一唔記得帶就要即刻去買 以前就算冬天唔搽都完全唔會有事
聽講係免疫力下降搞到咁 會Keep會復發
有冇絲好番冇復發過?
我之前買都係蘇州定杭州寄
好慘 咩牌子嚟
Me tg so9sadisme
您點買陳皮架?我都想買
想問下如果想買洗面機送比男朋友有無好推介
有睇過foreo話有男仔專用既 但話評價都好不一
而家去日本有咩藥妝一定要入手 打算買之前絲打話定妝噴霧同埋粉餅 仲有無正野可以買返黎
啱啱開始減價嗰日買咗whatever Californialove sweettalk仲有幾粒jelly much仲有lip crayons同highlighter
有好多隔一日睇已經無貨

26號晚sf落單 比錢比到凌晨
本身星期六到不過公司無人收
就係搵過舊post見到差唔多要一個月
不過我都係買左J姐碎粉only 等得起嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞