[勿助長代購勿提L’Oréal Group 第一頁有懶人包]化妝護膚討論區#115

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
要番咁上下價位
又方便要出街就買到應該冇嘜
中價就smashbox
可能韓牌都有
但我唔熟
減價果時等幾日出貨唔出奇
但一星期係耐左dd嘅
可能太多單
離地之外仲好蠢
咁多人同佢解釋佢都係唔明
Hara個情況點同你個仔點係同一個層次呀
所以我極度懷疑佢根本就冇明過香港個情況
純粹係見流失follower先轉軑
藍絲個腦
好鍾意睇呢d講化妝業界嘅專題節目
有幾幕背景係香港嚟
想問下有冇人買asos 佢而家冇咗送上門?
佢send msg 叫我揀自取
唔係講中國假貨咩
假貨工廠全部集中哂喺大陸
關我地L事

出香港景做咩
有送上門喎...
絲打果時因咩事unfollow佢
今日收到heme x popdaily 即刻用
好靚
我都見到sogo
片入面有講以家大陸會經香港運假貨去避開美國海關
支那成日只係識拎香港著數
椰子再潤啲,同埋睇你鍾唔鍾意陣味,我麻麻
係阿,之前我查我小朋友都有用甜杏仁,
快吸收但唔lup又潤
我撳條link 得咁樣
早個幾兩個月 佢撐狗係做duty,咪unfollow 本身都無咩再睇,係ig youtube 仲follow同subscribe. 跟手一次過 unfollow 曬 後味先知自己連bubzhubz都follow左 unfollowed

不過比起撐狗,用人地抑鬱自殺既新聞黎講野 就更加仆街
廟街岀曬名既fake makeup designer brand street 。你去youtuber search十個有八個都係係廟街買同拍片
仲等緊 28號買今日先響紐約
你唔揀佢就會直接送去你填個地址
我見到呢個sms之後揀左便利店攞早知無視佢
絲有無用過LM粉餅
睇咗小米2019 top 10條片話乾肌都用到
諗緊買CT定LM
絲打用佢當洗面?
Log on 減價加3倍積分又見佢咁出名手痕買左
買完發覺唔知係邊part用...

唔好嘅消費習慣
我想問 SKII MAN我想問係咪唔出呀問咗好多間都冇
thanks!
揀7仔佢話要等耐啲 不了
顯色度如何?之前六色眼影摸過上手即刻滅火打算買heme胭脂新色
有冇黃嘅美妝youtuber推薦呀?
之前有睇香港嘅但嫌廣告多(D字頭嘅)就冇再睇香港嘅,睇香港嘅唔算多
但天氣多少都唔同,所以想搵返啲香港美妝睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞