[勿助長代購勿提L’Oréal Group 第一頁有懶人包]化妝護膚討論區#115

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
召喚樓主置頂
召喚成功
有關義賣活動 係度update返各位絲打
多謝咁多位踴躍支持!我地收到超過200件items嘅捐贈喇
所以round 1嘅捐贈會截一截
如果想捐嘅都可以填form 我地會視乎情況再決定搞唔搞round 2 到時再聯絡絲打們

有關義賣嘅更多資料 將會係我地嘅ig
@hkbeautycure上面公佈
大家可以去follow返 或者share比身邊嘅朋友!

再次再次多謝各位絲打嘅捐贈
我又係油眼,我用完eye primmer之後再用過蓬鬆嘅眼影掃用碎粉定一定隻眼,尤其是係個眼影位,之後再上眼影就會好好多

Tf你講嗰兩盒我都有,其實有刻tf字嗰幾盒眼影好似都冇咁持久,成日落嚟顏色會變暗少少,冇一開始雙眼咁紅

Honeymoon喺夏天好熱嘅時候可以keep到一個上晝,到下晝就會有少少顏色溶喺個雙眼皮入面
Disco dust上晝用,大約可以keep到6:00左右
不過講真Honeymoon隻色俾人感覺更加吸引嘅,雖然我用得唔係太好睇,另外我呢排買咗Patty Baby,好用再包膠
其實我好想捐 但我樣樣都開過唔係幾好意思捐。。
咁快召喚到多謝各位
但個list應該大把嘢未執好...
多謝哂果8位絲打插圖好得意!

但係你話我小人之心都要講句
涉及錢銀嘅嘢真係千萬要小心
依稀記得呢度都因為夾團定點而出過事
我都有 佢嘅作用好似就係放喺中間同眼頭
我會用佢化埋下眼影 不過要小心啲閃粉跌到成面都係
辛苦哂絲打
搽body lotion好痛苦
手凍lotion又凍,唔搽又乾到唔舒服
我都記得大家上年買得好瘋狂
cp最靚啲palettes出晒係ulta點買
印象中上一個post有絲打講過
有冇人想捐錢之餘又可以買耳環
https://lih.kg/1769845

全捐
官網出返先買到night owl
多謝你
我專心搞掂我幾粒嘢先
想買exes & ohs呀屌 迫住搵代購

colourpop啲ulta exclusives靚撚到癲
唔搵代購夾硬用vpn 上到個網都唔收海外信用卡
我想儲齊 cp啲 palette呀
係好靚相比下個金色聖誕pallette好鬼悶
我就係on99諗住等佢出埋聖誕pallette先買啦 驚佢聖誕果個好靚嘛
點知一見到係金色屌咗出聲
跟住個幾個本身ulta限定既palettes都sold out 咗
嬲嬲地唔買了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞