[勿助長代購勿提L’Oréal Group 第一頁有懶人包]化妝護膚討論區#115

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
caudalie cleansing water 幾好用
用緊江原道都幾舒服
幾鍾意佢有款卸妝濕紙巾,超方便
一包十塊 旅行啱曬
岩岩係台北買到skinoren
想問係咪搽晒所有護膚品最後先用skinoren?
利申 用緊幸福肌不再孔慌&美好時起
我之前用bifesta
依家用緊bare minerals (贈品嚟...我用完應該會買返bifesta)
我自己用開ad+ 0號
卸得乾淨得嚟又唔乾
colourpop支抹茶facemilk真係好好用用咗兩個禮拜已經想再入
有冇人用過其他款?想試turmeric,但香港又好似最多就係環境傷害
所以又想用下acai
想問呢排凍
佢夠唔夠潤
睇相好吸引
但好似啱夏天啲

原來factive有做popup,但淨得10蚊優惠都唔夠我車費
都係上網買算
朝早保濕我主要用佢,已經夠
夜晚過夜就會用埋其他嘢,我因為沙漠面
其實佢係髒錢用嘅打底定係護膚品嚟㗎
佢pop up冇貨賣架 得枝sample喺度
之前喺奧海城見過
竟然係咁,得個睇字?
想試去角質嗰枝 仲有美白同枝乳液
我想試新cream
差小小就可以同時三支精華用哂架啦
前排試左Tonomoly 綠茶卸妝
幾好用
我以前都用開bifesta
但係之前突然feel到佢好刺激 隻eye makeup remover又用到甩皮
即刻轉會都轉唔切
護膚品嚟
我都係
夏天用都ok
一入冬就開始甩皮
有冇人夾一枝黃店apoo防曬?買一送一 原價$468一枝 而家每枝$234

有用過chacott嗰隻缷妝水 係cosme store買
好似500ml 百零蚊枝 唔錯
利伸 混乾 唔係敏感肌
Chacott我都有用!
佢同江原道比嘅話我覺得chacott落完塊臉好似仲有一層野咁
但係江原道真係似水 落完好清爽
不過價錢黎比嘅話chacott平過江原道 可以一試
有冇人買左beauty bay
30/11買到而家都未有
貴就江原道
平就紅水
江原道真心都好用
好似講到打手咁…………我成日出暗粒 唔知試apoo好定ad+嘅防曬好apoo好貴 ad+平啲 好掙扎好唔好趁呢個優惠試下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞