[視點31]杜汶澤 對 陳百祥,買定離手啦喂!

4159 回覆
3139 Like 98 Dislike
其實呀叻係站係不敗之地
講咩都話我見唔到,我唔信
根本冇野可以繼續講
你拎幾多事實出黎都好,佢一個我唔信架,根本冇野好討論落去
其實ceo都可以用番同一招
警察係全港唯一紀律步隊?我睇唔到喎,用暴力黎維持治安既咩?
係美國一早開左槍?我唔信
邊個升級暴力先有眼睇既
擺事實出黎佢自己自洽唔到咪自爆
制服 同 用過份武力係兩個問題
最好一野轉去醫院單野到
對付無懶只有比他更快轉 永遠唔比佢停一個位講
黑警兩大錯誤

1.違反警隊規例(開槍射擊必定要有目標)
2.黑警阻礙救援,令傷者延遲送院

即刻睇返當晚直播,睇下個編號係乜,成隊人同指揮官都要負責

我哋眾籌,告到佢哋坐監
應該搵教主去
唔得啦 杜生變左呀木啦
硬係覺得杜生完場會拍條片屌爆荷蘭叻
其實乜都扮睇唔到 你同佢講都哂氣
有好多扑到流血噴到成面椒, 最後放人, 咁叫制服咩
同爭取每日150個收皮
我比返9年免費教育又點。。。。比埋個3年啦on9苛蘭叻訓撚左10年
因為荷蘭叻扮中立
乜乜愈77觀點與角度
收皮啦之後有小小腦袋都聽到佢唔撚係
咩淨係見到馬蹄露比人打
(點解比人打 唔會睇到
(支持返送中藝人被封殺 睇唔到

唔會聽其他意見因為佢覺得唔係base on facts
屌你老母中大民調都吾撚信
根本自己有個stance 收埋左耳仔唔聽其他野

來來去去得一招扮唔知扮睇唔到扮中立係度話觀點與角度 淨係睇到藍絲假野

我已經feel到杜生唔想講野.....。
阿叻:我睇唔到,所以唔係事實; 大家睇同一條片, 我覺得咁,就係事實
輸輸輸 on9
熱門都開唔出
無得屌你老母即係讓3球半,上盤暫時無得攻呀
有同感, 隻叻好撚無懶,壇數高
講智利....
智利亂鳩開槍之後搞成點?
咁無賴其實駁黎都冇意思
就係因為對手係鳩up
壇數唔夠高就好易比人帶走左
咁應該反駁佢唔合理既地方,而唔係恥笑無奈樣就算,你上得節目做辯論
笑撚死人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞