[視點31]杜汶澤 對 陳百祥,買定離手啦喂!

4159 回覆
3139 Like 98 Dislike
杜生學野啦
演藝人*
屌你老母
到時下下比阿叻大聲搶咪, 連登仔又會話森美好廢呀
有無link呀?
衰啲講句 如果阿澤淨係大大聲屌柒阿叻
普通人冇咩立場既會覺得你發爛渣
但係一個但凡會用下腦諗野既 都知阿叻講既野係冇point
相反阿澤只係講返佢睇到既野、佢既理據出嚟
上電視台打爛仔交冇用
如果記者唔識咁問,你先會覺得佢廢
杜生都係老粗一名,點可能要求咁高
其實佢同杜有d似 不過係強化版
真人frd都唔奇怪
關於佢無賴 成日話睇唔到 唔知

其實可以直線大條道理屌鳩佢
就係屌佢 咁你睇唔到 唔知 就唔好咁多偉論
唔係一句睇唔到 你唔知 就算數 講任何野係咪要睇到先 有根據

阿澤進入左廢撚事理佢既空間入面
所以反而唔會講呢d最直接既大道理

對付無賴反而係要搵d會最straight forward屌鳩人既人上去
講次序,777講逃犯條例引起爭議先。
講法律,暴徒要拉,警察亦都要拉, 成立獨立委員會調查事件。
係 最唔抵就係咁
恐怖之處
咪就係囉
成班傻仔仲話辯論
除非有個中立評判可以Stop阿叻, 否則阿叻玩無賴, 你點辯論?
無知仲要無知到上電台俾人知自己無知
陳百祥都算經典
藍絲回覆:
1. 咪一早話咗the bill is dead
2. 支持 但完咗件事先
個人覺得阿澤 唔識深入討論
舉多幾個例子 駁下佢都好 唔好由柒頭叻 9UP
邊個地方警察見到人互毆之後 仲同班搞事者拍晒搏頭咁老友
一早講左兩個都係收錢做戲
成班傻仔係到發夢有野睇
真係會爆肚咩,有劇本架
渣鐵通係後尾堆白衫狗守住南邊圍村口防比人覆桌。但依個亦係另一個核彈,堆黑警到現在明明見到一堆人拎住鐵通都唔捉哂上車,重要話見唔到又要疊膊頭。啊澤應該要再拎黎重重反cup,話堆黑警見到係後生拎住會唔會拉?
咩未必再黃 都cls
因為一場連辯論都講唔上嘅就轉軚
佢答左 我有睇電視 我睇唔到喎
淨係睇到暴徒打人
佢個腦藍到唔見左
攪到港姐好似做雞show既人
講咩都曬氣啦
阿澤太早棄戰咯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞