[視點31]杜汶澤 對 陳百祥,買定離手啦喂!

4159 回覆
3139 Like 98 Dislike
阿澤輸乜撚 條撚屌癲到入骨根本冇得討論 個show只要比全世界見到藍絲係幾咁唔講道理幾咁無腦就已經夠哂
陳佰祥係典型五毛論點
跳耀的
你講A,佢話B
佢講元朗係毆鬥,中立嘅已經唔信。:
幾有point都好,佢話見唔到都好。就算我老母都知道嗰日發生D咩。
基本講左E句,全部都唔會信佢講嘅嘢
未睇過秋生哥串9人?
舉曬例啦
比埋數據啦
個垃圾咪話唔知真定假囉
林振強.jpg召喚
藍絲總會在不同時空
森美講得啱,同信地平說嘅人討論地球係圓係晒鳩氣
起碼佢幫我屌柒條叻犬,喺大氣電波屌柒埋班無腦低級藍,我覺得佢表現合格有餘喎
其實CEO最尾一句好正
「我怕被人拉所以唔打你」

呢句正正係大多數香港人嘅想法
如果唔係差佬我一早打柒你班藍絲
條仆街做慣主持講嘢一定淡定,唔理有冇point一定佢贏架

至於驚中立人士睇完個節目變藍就算啦,冇腦遲早變藍
邊撚個肥寶貝 咪撚on9
你諗下 你打咁多字 點樣對住d歪理 好直接咁反駁
香港01 仲好睇
都唔知啲人點睇
你同丁蟹辯論係冇可能令佢覺得自己錯
令到佢出醜同講咁多柒野咪幾好睇
仲引到佢講支持成立獨立調查委員會同警察用暴力都係錯算好好
有乜輸唔輸,同個on9傾仲想點
結果都一樣

就算拎埋片或者拎本書比佢睇邊條法例係點

陳百祥呢D仆街都會話:
我睇到就唔係咁 我直接睇新聞既
當時既情況 你用呢條法例都唔合適

佢個市場係藍絲
佢喺市場以外就會比所有人笑
但係藍絲界別入面
佢呢種無賴表現係永遠不敗 永遠有藍絲覺得好正
我睇唔到XXX
我睇到XXX

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞