[視點31]杜汶澤 對 陳百祥,買定離手啦喂!

4159 回覆
3139 Like 98 Dislike
仲可以點din法,講到明要殺哂你班冚家產?
荷蘭佢係以自已論點作結 而駁論亦係以自已為中心 當然全部係歪理
而杜生jer住歪理去駁斥就成場比人帶住黎走 一路走一路打稻草人
邊到有得睇?
支持暴力定支持民主啊戇鳩仔
杜應該係第一個問返主持嘅嘉賓
咁應該帶出d客觀事實去説明係藍絲唔信真相 而唔係俾佢spin到去兩邊各有各講 eg二百萬人數字點黎 民調點解有認受性
點會冇位入
個廢老講美國警察 個單都夠玩殘佢
美國開鎗咪會受制裁 智利警察都要比人查
而家香港就係無法無天
咁簡單邏輯都講唔到

搞到黃絲好似佢咁on9咁
杜生算係咁
睇完知道點解會有藍絲出現~
本身身邊無年青人,吸收唔到現今資訊同社會發展;盲目咁仲保留著佢當年年青既思想 . 只會覺得冇暴力平安就係好.. 只會咬住依一點. 其他既事就會話睇唔到.? 唔知?

肯肯定佢身邊都係成班老野一齊睇埋藍絲片..一個傳一個信撚哂~
唔代警察答, 咁你又肯定人哋嗰條係鐵通, 屌你老母
杜生辛苦你了
岩啦, 近排清空左d連儂牆, 可以用黎做文宣
阿澤轉得切
知道同佢晒時間講道理冇用
我都認同黃秋生上去會好好多
碌撚應該會話費撚事嘥時間理呢 d 垃撚圾..
連登多五毛
喂 你地平時屌尻森美架wow
荷蘭叻好提議!
黑警咪撚拉呀!
唯一我係覺得如果係毓民會屌得勁啲/19會令佢出多啲醜,杜生係中間,算係咁
呢d藍絲就係預設左立場然後只會睇自己想睇到既野
陳百祥今日個目的就係想塑造一個黃絲唔講道理
中立同藍絲好講道理嘅形象
反正啲中立撚藍屍狗都冇咁嘅動機時間精力智慧去搵陳百祥嘅謬誤
正一偽人嚟
杜生上嚟之前應該要睇呀叻啲訪問了解咗佢啲詭辯方式先,再選定一種策略辯論,而家一時爆seed一時hea鳩佢睇落唔太好。當然對住條契弟會爆血管,但始終上大台講嘢唔同開live
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞