[視點31]杜汶澤 對 陳百祥,買定離手啦喂!

4159 回覆
3139 Like 98 Dislike
黃屍代表輸得好難睇

動不動就大大聲發火,呢D 就係你地核心價值,唔夠講就想郁手,仲自揭因為驚坐監所以無打人。呢D 咪正正就係點解要有法律黎管住呢D野人

你地班蝗人仲支持得落
認真搵hocc,森美,郁民,g風呢d應該好過阿澤
記者真係撚到豬頭叻啞撚左
你覺得出勤紀錄有用既都真係幾好笑
出勤紀錄係唔係真係可以確保到係邊一個?
在場一大班狗既都唔知邊個打邊個
一個二個都話唔係自己架啦
柒頭叻眼中有權講野就事實
冇權冇勢講咩就廢話 歪理
比咩證據都冇用
警甴係呢班支持者 幾撚可悲
因為當警甴冇權的時候 呢班人一定九秒九割(佢地只信有權有勢的人)
因為佢地只係權威下奴隸
講記者自己點比魔警對待,親身經歷過係唔同啲
廢老叻係垃圾 但杜汶澤唔識應付件垃圾/唔冷靜

客觀嚟講,觀感上杜汶澤已經輸咗

btw想睇黃毓民vs何君堯
洗唔洗用到沈旭輝
杜生好波........
我真係唔明話輸個班平時點諗野講野
有句說話: 好佬怕爛佬, 爛佬怕癲佬...
雖然咁講好似好唔文明...好唔理性又好唔民主...
但對住呢啲爛佬係要搵個癲的去揼9佢先得...
根本垃圾叻成日就用激將法 對住本身唔鍾意佢既人睇講 好易出錯
對藍絲講野係咁
唔夠講就話:「唔講呢d野住。」
佢話要和平,你同你講白衫人打人,「呢d冇證據」
我同藍絲親戚片過無數次,最尾同杜生一樣,講咩都係藍絲自言自語
播唔到嘅
有下次嘅話真係唔使同d極度無賴講道理

佢話d示威者放火魔 咁咪同返佢講我見唔到喎

睇下佢咩反應
我意思係黃底嘅page都冇乜人屌
721 都可以話係毆鬥既人佢講咩跟本都唔需要理會
that's what 杜汶澤 done
叻哥要驗眼
btw手足好嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞