[視點31]杜汶澤 對 陳百祥,買定離手啦喂!

4159 回覆
3139 Like 98 Dislike
我話牙叻駁唔到WO
佢話可以睇返編制邊個人係咩時段做緊啲乜
咁同一時段入面唔會得一個警察 咁又點知係邊個 點查
唔怕杜生咁神對手 只怕荷蘭叻咁豬隊友
佢唔係唔撚識
佢係接受唔撚到有人咁都講得出口
覺得靠出勤記錄真係查到
本來叫警察查警察已經好多人質疑
嘈佢哋冇number你話查佢哋紀錄咪得
咁佢哋話冇紀錄咁點呀
我哋有咩證據 連最基本number 都無
的士司機都有number 啦
個tactics我覺得阿澤唔算失敗,仲算係成功添
成功引到好多黃絲見到荷蘭叻有幾無賴
中間仲以退為進引到荷蘭叻話成立獨立調查委員會,我唔覺發晦氣,呢個都係佢諗過既tactics
呢樣野班狗係最驚,連大力撐狗既藍絲都話支持
咪係睇到日日記招都知呢啲柒碌會點點避事實
杜生輸咪輸在一開始爆哂火之後收哂火
你試下佢係開左火噴足全程或者全程賴皮
觀感都會好好多
「你睇嘅live, 同其他人睇嘅live有唔同㗎?睇邊個live呀?講嚟睇睇?」
無得爆粗無晒威力
係巴士忍笑刅到呢
係咩 我冇睇live喎 見唔到
表現的確係輸左 咁點?
衰係要改善嫁啦
唔係好似你個林鄭月娥同中國共產黨咁衰左金既但唔認 仲要越搞越大頭佛

至於發火係因為仲有道德良知
唔係你地呢D道理淪亡喪盡良知既都仲可以繼續滿口歪理

另外係人都唔想坐監嫁啦
但你依加政府整到香港同監獄有咩分別? 應該話仲衰過監獄
警曱鐘意就隨便捉就捉隨便打就打 所有野都係警察話哂事
香港人正正就係唔想坐監未以行動表示囉

唔好以為荷蘭叻耍無瀨就等於係道理先得嫁
只要見阿叻有份出現,你就知道,這個節目必會變為業餘、不認真,和像馬戲團。
你地班傻閪識唔識睇同聽架
阿澤唔繼續講 係因為比所有人睇下傻閪叻呢類藍絲既言論同思想,行為
其實一早就唔會同佢講咁多野 到中段更附和佢D傻閪言論

阿澤只係少攻擊同唔講下法律之類去駁姐(好似委任証係警察條例一早寫明市民有權問同知,要SHOW呢D咁) 因為膠都廢事比 所以阿澤沒攻擊所以你地覺得好似氣場唔夠姐 但目的做到晒啦 藍絲講野既ON9邏輯出晒黎 真係好撚尷尬 廢老真係廢老

做到咁白都可以唔明?係咪想睇打交?
六點有得睇?
杜生贏,之前又屌朱凱廸太淋,依家杜生大大力屌又話佢動氣,我屌你老母啦,俾我對住荷蘭叻我都大大力屌啦
連登仔唔鍾意就代表佢講得好鳥
岩呀 啲藍絲無要搵水炮車噴吓先或者會醒覺
佢講野就無咩point 但成日屌到企起身好撚好笑
咩做英國狗嘅屎上面隻烏蠅都好過做支那人
66982429 有種就打柒我
重睇記者點玩狗啦
依家就係話藍絲會咁樣spin

一條片,好明顯見到學生手上既係白色膠喉,軟既

佢硬係要話見到係鐵通。

指鹿為馬去到一個地步,你既辯論對手面皮厚到唔承認眼前隻鹿係鹿,話佢係馬。糾正呢類人無意思。

坦白講對付呢類人只能用誘導審問等佢出醜,好似呢個採訪咁:
https://www.facebook.com/setnews/videos/411933616374138/
以佢今日的論點黎睇, 應該會講:
我睇唔到
個別例子
一定係你地唔尊重警察在先

就玩完啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞