[視點31]杜汶澤 對 陳百祥,買定離手啦喂!

4159 回覆
3139 Like 98 Dislike
明明都提到721 但冇講落去
721陳百祥話係互毆都知on9啦
唔洗講其他....淨係721白衫打人 都可以話無武器
已經唔洗再傾.... 話睇唔到
森美我覺得會講到好圓滑 搵hocc好d
森美中立撚 反應唔夠杜好
起碼721都要講埋堆白衫衝上車箱打人同打大肚婆先啦
杏秀要俾呢隻濕鳩屌,浪費了。
杏秀應該八字唔好,要入呢條濕鳩門,分分鐘條鳩扯唔起,唔係咁多年蛋都無痾一隻。
Fb好多人支持杜生
淨係佢忍到唔狂爆粗屌唔反枱唔郁手
我已經覺得好勁
補充返:我係屋企打就梗係冷氣軍師咁,但我係實戰過撚講野同荷蘭叻差唔多嘅藍絲親戚,重點係點聽到歪理同謬論點保持冷靜,然後以正常人嘅學識係可以用邏輯撚返佢轉頭
有班人好似認為夠數據夠書包就可以令到荷蘭叻無聲出?
本身件事都唔係咩道理或學術討論,藍絲只會扮係咁,但一講就避。
件事既本質係一場情緒䆁放既對話,而我睇得幾爽!
其實所有藍絲永遠只有一個point:

就係示威者暴力,破壞香港同經濟
然後就不停放大呢樣野黎講
同恐怖份子記招一樣 兜圈鳩up
我真係沒咁好EQ,我平時屌藍絲單純係睇唔過眼。頂佢唔撚順先屌柒佢。
如果佢問數據,就問佢啲數據點嚟。

沉默大多數?

咁撐警得35萬人。咁沉默大多數即700萬人反警?
你地班傻閪識唔識睇同聽架
阿澤唔繼續講 係因為比所有人睇下傻閪叻呢類藍絲既言論同思想,行為
其實一早就唔會同佢講咁多野 到中段更附和佢D傻閪言論

阿澤只係少攻擊同唔講下法律之類去駁姐(好似委任証係警察條例一早寫明市民有權問同知,要SHOW呢D咁) 因為膠都廢事比 所以阿澤沒攻擊所以你地覺得好似氣場唔夠姐 但目的做到晒啦 藍絲講野既ON9邏輯出晒黎 真係好撚尷尬 廢老真係廢老

連登真係平行時空
大聲唔代表啱
呢句擺明暗寸緊肥媽
今日補習咗如何應對賤藍屍
中立你條撚咩好多次都唔識截停條廢佬插嘴俾晒機會佢打斷阿澤講野,根本主持唔到大局
的確好多位駁到 用垃圾祥個套打返佢自己
明明就係等叻freestyle 出醜
唔覺澤有乜問題
agree
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞