[視點31]杜汶澤 對 陳百祥,買定離手啦喂!

4159 回覆
3139 Like 98 Dislike
On9你同條柒頭叻一樣果頭講完呢頭就唔記得自己講過咩呀
咁你又quote我上面官逼民反嗰句
再者, 我唔覺得阿澤如果講“市民用適當武力對抗黑警濫暴係天經地義”就會比狗拉囉
我quote緊你武力果度呀,仲有你唔覺咁講會比人拉係你問題,現實就係一家三口落街可以屈你非集結,係街叫句口號可以拉你煽動其他人暴動,呢d野每星期發生緊,佢仲要公開反警咁叫市民用武力去反抗呢句已經可以拎野黎入罪,差唔多五個月仲on99用我覺得我認為黎睇班狗既行為咪on9囉
睇黎你真係唔記得一句問班狗係咪跌左良心就比人爆頭爆完仲要拉埋坐左十幾鐘,更何況公然鼓吹人去武力反抗,你估杜生好似你呢d無名無姓既連登仔咁係到講幾句講完放底電話就訓,咩手尾都冇咩
仲有人地係節目都講過有律師教哂佢點講野,呢d係公眾人物基本野黎,因為佢地講錯一句野輕既就上下報紙重既錢都可以賠,唔好用自己無人識既身份去同個有咁上下知名度既人黎講啦連登仔
1賠50
屌 輸撚晒屌你老母荷蘭叻
落左重注杜文澤
咁你咪學番佢話我睇唔到你講既係事實,呢d辯論係講節目效果

你拎到主導權你就贏左大半

荷蘭叻準備左半個鐘既script去講哂佢成理理論出黎

杜文澤根本0準備

老實講,求其搵個文宣組巴絲上都唔會係咁既情況囉

你冇準備你就唔好上去啦
有冇片睇番?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞