[視點31]杜汶澤 對 陳百祥,買定離手啦喂!

4159 回覆
3139 Like 98 Dislike
起碼可以苦中作樂有得笑
無用 佢會話唔承認反支媒體嘅野
果個巴打真係好正
森美:點同地平說學家講道理
叻仲話特首應該係appoint.
自由應該由中央比.

你點同佢拗?
屌阿澤做乜姐 對住一個on9仲同人講道理? 幾個月啦 要歸邊既都歸哂啦 你期望阿澤講完 會將d人由淺藍轉黃? 連登仔
你地班傻閪識唔識睇同聽架
阿澤唔繼續講 係因為比所有人睇下傻閪叻呢類藍絲既言論同思想,行為
其實一早就唔會同佢講咁多野 到中段更附和佢D傻閪言論

阿澤只係少攻擊同唔講下法律之類去駁姐(好似委任証係警察條例一早寫明市民有權問同知,要SHOW呢D咁) 因為膠都廢事比 所以阿澤沒攻擊所以你地覺得好似氣場唔夠姐 但目的做到晒啦 藍絲講野既ON9邏輯出晒黎 真係好撚尷尬 廢老真係廢老
咁咪岩 班狗做錯咁多野 佢一樣都話睇唔到 咁先顯示到藍絲智商下限 如果問30題 佢題題都話唔知 起碼睇緊直播既我地唔會覺得阿澤好似輸緊先啦 呢啲偽人上節目同平時既藍絲唔同 平時果啲佢地覺得係咁就係咁 宜家佢講每一句野冇point既話只會出醜 同埋重要既係 平時同藍絲講 你係想佢轉立場 宜家上節目係為左比人睇佢點7
佢肯定講D片同相點知有冇EDIT過我唔會信
始終阿澤都係建基於事實同數據,一定有說服力過阿叻
同埋阿叻講白衫呢件事基本上係冷酷,一個正常人都唔會咁講
所以投票點都阿澤會好d
不過對付呢d 深藍廢佬應該以人地pt 駁pt,用佢地個pt 去等佢地食回力鏢,佢地係咁食自然會閪面
黨媒01有
一激動d藍絲又有位入話你唔理性討論
最多話澤可改善
下下屌 真喺心鳩淡
我用柒頭叻個諗法都可立不敗之地
跟本唔應怪阿澤
你都要諗大家係咪用緊腦去溝通
選擇放棄唔係基於懶 唔係基於唔願去改變佢
而係成本效益問題
說等同溝女咁
條女擺明唔鐘意你
你係咪都要死都要溝唔放棄
依個時候轉你老母軚 要轉一早轉左啦
話杜生廢個d先係最廢,竟然要求佢貼隻聽唔明人話嘅豬講道理
講真對住垃圾叻都忍到冇爆粗 已經當贏左
其實阿澤講野由頭到尾好有point
講道理又得 厚面皮又得 直線曲線面面俱圓wo
連登仔咁撚高要求既? 你搵d斯文d既上去就真係比荷蘭叻撚狗啦
玩比藍更藍先正
即係扮小粉紅咁做點火師
一直都係警方記者會既常用技巧
你地班傻閪識唔識睇同聽架
阿澤唔繼續講 係因為比所有人睇下傻閪叻呢類藍絲既言論同思想,行為
其實一早就唔會同佢講咁多野 到中段更附和佢D傻閪言論

阿澤只係少攻擊同唔講下法律之類去駁姐(好似委任証係警察條例一早寫明市民有權問同知,要SHOW呢D咁) 因為膠都廢事比 所以阿澤沒攻擊所以你地覺得好似氣場唔夠姐 但目的做到晒啦 藍絲講野既ON9邏輯出晒黎 真係好撚尷尬 廢老真係廢老
錯 叻係邏輯混亂 講完自己唔記得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞