[視點31]杜汶澤 對 陳百祥,買定離手啦喂!

4159 回覆
3139 Like 98 Dislike
阿澤係唔知可以點贏 其實講真 阿澤係冇乜做過功課咁 前線做既行為佢都未知點解咁 同得呢啲藍絲上節目9up 真係只可以令佢出醜 無可能贏 最基本荷蘭叻一開始句句話唔知唔信就係好例子 其實由609逐件事逐件事問佢 問得佢多 佢題題話唔識唔信 冇睇過 咁就贏哂 無必要搞到發哂脾氣咁
驗眼
鎮壓
第一我無屌過,第二佢套落藍絲個思維模式係好中
所以先撇除杜生d pt 我覺得態度正確 一開始理性討論唔聽 咪用番你d pt腰尻你/直接同主持講
條垃圾帶撚完頭盔未 咩唔清楚件事唔評論 唔通叫你評論64你唔係現場唔知件事就冇得分對同錯咩你老母閪
記者都笑左.
要杜生即場同個9upper 講真係差少少

不過成個節目就係杜汶澤講乜都好,條廢老都係唔信,話睇唔到,無證據。
但廢老自己講既野一樣無證據support.
杜汶澤心諗我都廢鳩事同你拗
最離譜係認為而家中共個套係啱,已經唔係深藍
我老豆係藍都屌鳩呢個政府垃圾
呢條廢老係深紅
驗眼
因為佢唔想「輸」啊嘛
但咁大個人乜都話睇唔到
其實好撚肉酸,被人話佢過左幾個月乜都唔知
重係「叻」咩
咁我又真係咁撚過講野同荷蘭叻差唔多嘅深藍親戚喎當然都做咗好多功課同心理建設先做到
記者偷笑
冇用㗎
啱先講封殺 杜生話自己係例子
閪叻話我睇唔到 就係即係冇封殺
如果係膠管就唔使特登拎啲鐵通去換la 依家講警察無法無天呀嘛
但你上曬LIVE就應該要據理力爭
其實要講道理咁嘈真係好難
好似荷蘭叻呢種藍絲廢老佢dum point唔洗論證,佢話有就有,佢地覺得差佬做野一定啱
而如果我地想駁返既話就要搵論證搵理據,但佢又可以一句"我唔知啦你果d你睇到咋嘛都唔知有冇公信力"咁就駁曬,結果變成佢絕對勝利,因為你證明所有野俾佢睇佢都覺得你果堆係"假證據",佢自己果堆就唔洗證明都啱曬(而藍絲通常睇唔到呢個問題)
一係就要以藍制藍,玩假膠玩到盡,可惜杜生又未玩到盡已經俾荷蘭叻瘋狂截斷
一係你就唔好嘈,直接打鳩佢算
如果真係毓民的話就實贏...
無論智慧、知識、無賴、大聲都贏...
問題係啲藍絲個腦就似一嚿石頭...
外力的話無論係尖的鈍的都比較難令佢開竅...
就算人哋贏晒都好...喺佢哋的世界佢哋最叻~永遠都唔會輸
陳方安生 都得
同佢笑笑口
驗眼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞