[視點31]杜汶澤 對 陳百祥,買定離手啦喂!

4159 回覆
3139 Like 98 Dislike
話人唔讀歷史先會反,就係讀得太多先知中共真面目
唔知:睇多啲書,學多啲先好出嚟講野啦。
唔見:睇多啲新聞。咪再撚睇大公文匯嗰啲。係人都知on9嘅人先會睇。識唔識上網?有冇智能電話?睇下唔同報紙啦。
唔明:明咗先好出嚟講野,見你咁簡單嘅野都唔撚明,真係戥你可憐。
對住個精神病人你試下同佢講道理
想像唔到
一係同佢同聲同氣,教左個「叻仔」出嚟

一係同佢反晒面冇眼睇,唔會一齊出席任何公開場合
然後有機會喺IG、FB 瘋狂鬧黑警
我估大多數屋企藍絲同荷蘭叻d pt 7,8成一樣
點講。都唔講道理
廣傳
屌 本質上就係on9
要同陳百祥鳩up
只有丁蟹先夠做
因為法律係全香港人都要遵守既野
係寫到明 個個都要跟 official
講數據係個啲佢緊係有得唔撚信
其實你地喺咁屌杜生唔掂,你哋夠竟有冇認真睇?杜生喺咁爆條傻閪,條友就只喺答我睇唔到我見唔到,屌到杜生都冇癮,杜生先hea鳩條友,根本答都廢事
啊澤應該一落樓就戒煙失敗
家中藍絲個觀點同荷蘭叻完全一鳩樣,所以根本係講都晒鳩氣
好難唔嬲架喎
其實上次荷蘭叻對住陳淑莊嗰陣已經係玩無賴呢招,對自己不利嘅話題就會即刻無視然後轉移話題。
呀澤轉數夠快 但唔夠邏輯同知識水平
始終辯論唔係玩膠或者鬥大聲,係要拎
實際數據同埋舉例做引證令對方駁唔到你提出既事實。
又係你依條五毛
你老母生你出黎,有人唔做做五毛
係 無撚得救
有陳百祥就係鬧劇
記者門口想補飛
呢d都係各自己講,要等後期官方公佈證物先有得fc。
但到時可能又要fc有冇換過d證物等等。
比我都頂唔順個ON9啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞