[視點31]杜汶澤 對 陳百祥,買定離手啦喂!

4159 回覆
3139 Like 98 Dislike
咁多例子都唔講出黎

駁唔到就話唔駁

講兩句連自己情緒都控制唔到

好心下次搵第二個頂阿澤啦
連登真係平行時空嚟 個個都屌阿澤
心諗發生咩事連登仔係咪都short咗
應該都唔太係 衫同髮型都跟足 最多都係畫左面型先
上去係代表自己架姐
係囉又唔識駁佢咁仲洗㟄禁蒙面姐
用毓民嚟對付叻狗
有啲小題大做 叻狗都唔撚會上去啦
投降
秀才遇著兵都已經死,遇無賴更想死
咁點都要試下講道理先嘅
今集杜生係扮演一個講道理嘅無賴
佢會雙重標準 之後話觀點與角度 然後會拗都無謂
觀點與角度唔一定啱㗎。

可以話,「你嘅觀點,同角度,都幾與別不同。同普通常人嘅理解都幾大分別。」

要點出佢嘅睇法同常人嘅有分別。
啱啊,唔好比佢spin走呢點好重要你跟住佢跳一定輸,拉返佢返嚟個主導權就係你度
真心不割蓆
至少CEO肯應戰
唔係 你試下講下佢啱啱邊一點有問題
除咗啲例子同埋委任證個度 其他都合理
精神分裂
咁都要deliver到個信息出黎 唔需要説服佢 係向觀衆展示佢同背後嘅藍絲廢老點樣否定客觀事實 畢竟唔係得我地睇緊
打到佢不同用呢個點黎答就顯示到佢幾廢 因爲零論述得個標題
杜生係調返轉俾廢老撚緊 利申睇到眼火爆熄咗 唔知宜家點
HK01啲記者狂笑
咁你個客根本就冇諗過聽你講
一句話黑警都有示威者卧底,阿叻講既正正係黑警想做既目的,仲有無示威者都亂放tg水炮,落地鐵可以亂打人亂噴椒
其實荷蘭叻唔係藍絲
佢係你講乜佢都唱反調
乜都話我唔係咁睇 唔係咁 乜都ban一輪

呀澤中間晦氣話唔好成立獨立調查委員會
搞到荷蘭叻搖身一變做黃絲
支持成立獨立調查委員會
淨係依點已經唔可以話呀澤輸左

對付依種人 唔可以講道理
佢乜都唱反調 呀澤依種玩法
反而會令藍絲自爆
佢叫你俾數據 話可能有500萬一樣觀點角度
何妖聲大夾惡都唔漏一句錯既說話加唔講粗口加騎劫人地立場加論點
你估易事?
唔講都唔知呀叻原來無乜點返大陸做野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞