[視點31]杜汶澤 對 陳百祥,買定離手啦喂!

4159 回覆
3139 Like 98 Dislike
你地班傻閪識唔識睇同聽架
阿澤唔繼續講 係因為比所有人睇下傻閪叻呢類藍絲既言論同思想,行為
其實一早就唔會同佢講咁多野 到中段更附和佢D傻閪言論

阿澤只係少攻擊同唔講下法律之類去駁姐(好似委任証係警察條例一早寫明市民有權問同知,要SHOW呢D咁) 因為膠都廢事比 所以阿澤沒攻擊所以你地覺得好似氣場唔夠姐 但目的做到晒啦 藍絲講野既ON9邏輯出晒黎 真係好撚尷尬 廢老真係廢老
天琦唔洗郁手都絕對可以用垃圾祥既論點打返佢
將心比己,大部份後生仔既壇數都係咁上下,阿澤係黃毓民個type,對住藍絲唔扯火係無可能既事,唔會因為屌打阿叻班藍絲就收皮
大家捉錯用神,節目係呈現俾一d同溫層既黃絲睇下藍絲可以無賴到咩境界
呢d係你睇到既野
我睇到既又唔係咁wo
陳百祥極仆街
佢只係不問因由咁崇拜權威
其實你有無睇 明眼人都見到荷蘭叻否定客觀事實 喺佢話721係唔同政見人士打鬥 白衣人保家衛國就見到
上去叫雞
玻璃變礸石 警察變公安
原來連登咁多手足有睇啤梨
成班係度講觀感?俾邊個睇?你認為可以改變到盲毛?
話阿澤輸既廢既
你自己諗下聽住啲歪理係咪真係咁容易理性討論
講stat唔信
講民調又唔信
你講幾多野都無用啦
我自問脾氣唔差都嬲啦
應該save 定啲相 係手機 拎出黎 睇佢點看圖說故事
明明示威者受傷既相大把 警察最多咪擦傷
呢啲只係你剪輯落黎既片
睇要睇事實既全部先會知真相
咁就會轉軑?
你真係on99
https://youtu.be/RsmFp7qOy5M
同呢個愛國傻鳩一樣
普通話又唔識
唱國歌都要睇歌詞
佢份人無恥,就算落場食正水炮,
都會繼續撐警架啦
我唔信你個民調
森美可能又講地平說
俾佢動搖到既 本身都唔叫係黃啦
佢乜都睇唔到 721叫圍毆
大佬 封殺都要見到白紙黑字先得
佢做咁耐依行 佢話未聽過封殺 點信
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞