[視點31]杜汶澤 對 陳百祥,買定離手啦喂!

4159 回覆
3139 Like 98 Dislike
其實唔關事 係政策問題
韓國 智利等等既地方都係民選 一樣有同樣情況
咁係咪全部打完嘅都係暴徒全部都檢控?
以只有17%檢控率,當你只有一半人被打都最少有33%被捕者係打完一鑊但唔告,成千人喎
仲未計打完唔拘捕果啲
而哩一個數字遠遠超過警察合法執法拘捕檢控嘅數字好多倍

咁都唔叫問題?
陳百祥同啲政客一樣
咩都唔會錯, 佢個觀點永遠是對的
就算你駁到佢都係冇用 , 一定會帶你遊花園
每當杜汶澤去解釋 去講緊個社會發生緊既問題 阿荷蘭橙就句句都話我睇唔到你講既 我剩係睇到我睇到既野 我唔信你 我剩係相警察 你點同佢拗?杜汶澤都屌到佢自己冇癮 因為荷蘭橙完全活係自己既平行時空 佢剩係會睇到佢地想信既野 所以根本就唔會有得討論
荷蘭叻都唔係黎討論
智障叻可以正常溝通到咩?
連政府都覺得無得拆既721,叫人忘記左佢。 荷蘭叻可以講到無事發生咁,好野
你地班撚樣淨係識食花生
行動post從來無試過160幾頁討論
連最痛最傷嘅周同學都無咁多人留意
屌你老母
你地對唔對得住周同學?
仲煲大條柒頭皮
呢場係show嚟架
但周同學昏迷緊係真真實實發生緊呀
點解有人搞事?其中一個主因咪警甴出黎亂咬人。其實好撚簡單,因為所有野都係對家身上以引發出黎,但對家晚解決方法就係用暴力打壓
我唔知,我睇唔到,我唔識
其實藍絲真係無弱點,點都攻擊唔到佢地
係個畫面見到晒架
我睇唔到
政府:擺到明搵人做野 吹咩
係連花園都唔遊,直程話我睇到既係沙灘,睇唔到有花園
人無恥,則無敵。
True
呢d唔講得,你唔好害人,佢冇可能公開叫民民去用武力反抗,佢咁講比人拉鳩緊
唔覺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞