Solomon Yue:咪同加泰搞埋一齊,咁會畀子彈畀中共

1054 回覆
735 Like 74 Dislike
唔想個加泰集會令主線任務炒車嘅話,可以喺同一時間搞其他活動(例如臨時商場榮光)拉走啲人同shift個focus。
中國支持
美國反對
敵人支持
盟友反對
快d去馬 啦垃圾,好似林鄭咁講得好聽d,咩咩咩初心,之後明知錯ge都照推上馬
緊係唔好問我 我入油阿姐黎架渣

我淨係好得閒係地鐵附近Airdrop
yess
人地寫聯署信俾你 你就上晒頭幫人搞集會
個個都話唔好 搞手死都要搞 跟住仲話香港人當人condom
高危時期呀大佬
但個聲明要講咩呢,又唔可以話我哋唔支持加泰,佢都係呼籲全球都要對示威者和平啲
推爆佢
加泰人做過啲咩支持香港?

由始至終,
都係舉過一支香港旗渣!
係一支!
批左冇人去
就算主題唔係支持加獨
都好易比人link去呢樣野
到時文宣又要澄清
搵黎搞
做自己d文宣都唔夠時間啦
似左膠多啲
政治手段上次遮打報13萬人顯而易見
哦,噉早抖
搞手係劉頴康,應該係真心on9
但吹風個班就一撚定係鬼

尋日劉生出個個po講咩三大原則真係笑撚咗
你攤得支加套旗出黎做文宣又講明聲援佢地
其他人撚會同你分你聲援佢警暴定獨立咩

好簡單有外國人話stand with hk
你會唔會care佢支持/唔支持five demands邊一條阿

呢個集會搞得成我地就送咗粒大子彈俾支共
我地幾個月黎強調自己唔係搞獨立
就會好似林奠個初心咁俾人踢爆係大話
一定要
儘快
1014遮打集會威左次啊
既然有risk,點解一定要搞?完全睇唔到對香港人或者場運動有咩好處,有班人真係好自私只為自己利益

不過咁,民主社會就係有集會自由,大家都無謂講咁多,唔去就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞