Solomon Yue:咪同加泰搞埋一齊,咁會畀子彈畀中共

1054 回覆
735 Like 74 Dislike
啱,唔止共匪會拎去當港獨證明,加泰人好大機會當正你撐加獨,集會太伏!
我自己唔會出席
亦覺得其他人都唔好出席
成個集會你唔係撐獨立
最後都會俾人以為係

反送中運動都進行左幾個月
仲係度諗無做錯怕咩?
個個手足被打被捕前都係咁諗
但對家唔會理你
有位佢就入

運動又好 而家都好
要為目的而行動
唔好見到有得做就諗都唔諗就做
Push
香港獨立 未係時候
P牌五毛
成班P牌係度推加泰
改下名,帶多幾個地方入主題已經冇事,搞手偏偏一意孤行
呢個集會不了
都好多人反對,佢有冇聽
人地加泰搞獨立
你地仲走去送上門撐人

個個頭腦都咁清晰知你地撐緊人道立場咩
報紙咪一句講哂 港獨份子撐加泰獨立
要返工 不了
要快啲air drop新文宣。美國講到就無辦法,減低風險優先。加泰sorry

(滅亡迅雷.net 接觸。。。)
真啊
巴打有興趣可以入去睇下小妹嘅愚見
我都無直接將個標題改做支持穆斯林
個標題係支持宗教自由
其他咁樣易入口好多
有時標題唔洗太針對性
反而會collect到更加多人

食住個勢 connect全世界
求下各位推行動po

[擴大戰線] [行動] 與其嘈加泰集會 不如唔搞呢個
https://lih.kg/1668190

求下各位推行動po

求下各位推行動po

Push
Push
推俾更多人睇
本來就係虛無野, 左膠有邊樣唔虛無? 全球暖化虛唔虛? 成日屌柒文明國家搞到暖化, 但明明中國先最大影響 (佢地用coal發電), 成日救地球計劃點解無人發現, 最大bug係中共彩你都傻, 咁點救地球呀?

不過遠左, 唔虛無點會係左膠? 唔虛無的野, 阻力一定大, 反對一定強, 後果一定嚴重, 左膠點會碰?

就好似, 成日叫人唔好打, 我真係無見過有左膠飛出黎, 擋住警察叫唔好打.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞