Solomon Yue:咪同加泰搞埋一齊,咁會畀子彈畀中共

1054 回覆
735 Like 74 Dislike
以港獨之名賣港求榮 仲話自己真心為港 放棄自冶而選擇偽港獨投共 明明係背叛者仲聲大夾惡 論無恥你哋真係世界第一
正確
君子報仇 十年未晚
清算之日不遠矣
左膠死全家
你有權唔俾錢架!有話去就要俾咩?會冇寫明點用我都唔會捐!
支持休息唔使理加泰等法案通過

另外我地死左拉左班手足都唔使理住,可能中間有偽獨派混入

借位
[晨早流流]三分鐘Twitter 戰線傳送門 10月23號
https://lih.kg/1669882
我地泥菩薩過江

自身難保

都係理點自己先啦

你知中共小小事都發大呢講
世界唔係非黑即白
西班牙係美國盟友,大陸係美國敵人, 幫加泰即係與西班牙為敵,即係同美國為敵,對抗大陸即係同美國同路人,咁明未呀?
宜家自己都形勢險峻,3000名手足被捕,冇美國佬支持會即刻收皮,連登仔宜家做左自已最痛恨既大愛左膠,咁明未呀?
呢個集會,恕不支持,不代表我
佢真係間接 做左連登大台

但d人唔覺
依家美帝議員都出來警告呢個時候叫香港人唔好搞獨立
你邊度聽到美國等緊香港企出黎獨立???
你有幻聽定思覺失調???
快D叫獨派個盧斯達介紹佢睇開既精神科醫生俾你
再次重申我係反對搞支持加泰集會同遊行 因為美國反對 而我哋係向緊美國求援
我只係話要撐就用人道立場入手 依家主要係有班人堅持要去 果班一係白痴一係鬼 你唔諗定辦法拆實俾位人入
我認我個回覆有誤導性 令大家覺得我撐1024個大伏集會 對此我正式向各位道歉
再次重申我係反對搞支持加泰集會同遊行 因為美國反對 而我哋係向緊美國求援
我只係話要撐就用人道立場入手 依家主要係有班人堅持要去 果班一係白痴一係鬼 你唔諗定辦法拆實俾位人入
我認我個回覆有誤導性 令大家覺得我撐1024個大伏集會 對此我正式向各位道歉
所以有講話將個集會變成全球反警暴, 但搞手聽講唔肯, 要咬實加泰呢個名

咁真係太鬼了
US backs hk autonomy restoration and 5 demands
加獨撚 明未?
我承認我蠢未夠班同精神病人傾政治
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞