Solomon Yue:咪同加泰搞埋一齊,咁會畀子彈畀中共

1054 回覆
735 Like 74 Dislike
其實點解你唔墮落到做5毛?
係咪讀唔成書嗰啲戇鳩仔
真係戥你可憐
正解,機場兩件環球記者,都講到去 UN 都得,不要比人有話題。不過咁難先有不反對通知書,唔攪野好似浪費咗
藍絲一向上唔到國際頭條架啦
出面d post/ news article全部講黃絲d行動
On9先會去
Solomon 未開金口前已經咁講
啱啊 其實有幾難明。。。香港人唔係俾人話經濟100分政治0分咩 咁咪啱囉 咪計下cost and benefit

支持加泰嘅potential costs係大過potential benefits 所以呢盤生意唔抵做

完。
咁陳浩天點算
香港左膠會支持獨立
係未搞錯啲咩
香港左膠搞血責票賞就會,搞獨立做乜9
唔好乜都屈落左膠度
咁睇
與其消滅所有反對聲音
不如嘗試控制佢

集會點都實有人搞
再者你講到懷疑搞手係鬼
咁要取消更加冇可能
可以做嘅就係唔好比佢發酵到咁大
啫係低調處理
佢比得不反都知係伏啦 俾個氹我地踩
無話浪唔浪費既 浪費舊伏算唔算浪費
擺明係五毛啦
你睇下蘋果報左加泰集會
留言既風向全部都話唔好去
唔係極權,只係打嘴炮玩膠
一意孤行繼續用兄弟爬山 各自努力做籍口
佢唔係鬼既只係一個豬隊友
支持加泰果d擺明係鬼黎, 想累死人權法
唔得
加獨始終關民主人權自由種族既事
難保有一日中國內戰大亂
香港到時借機獨立會俾人有藉口屌
所以加獨現時冷處理算
點同 此一事彼一時啦
民記都係出聲話民間無共識支持加獨
唔需要封自己後路
咁個別嘅商場集會唱歌都冇比人攞出黎講啦
係最後十八區不斷有人搞有人出席先上到報紙

所以我話控制好規模+唔好不斷重複搞鳩得
唔好比件事發酵
文宣twitter reddit都盡量少提
兄弟爬山都要同一座山.

Popo一路羅棍狂毆手足, 大嗌"兄弟爬山! 各自努力"係咪等於又係真係爬緊山呀? 呢句唔係免死金牌黎架, 睇下啦, 人地加泰自己都舉埋中共旗呀

https://lihkg.com/thread/1669866/page/1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞