Solomon Yue:咪同加泰搞埋一齊,咁會畀子彈畀中共

1054 回覆
735 Like 74 Dislike
呢兩條根本係僞獨派
港獨唔可以擺上枱面講
民族自決乃國際人權公約第一條第一句。我要聲援Catatonia。
咁你依家係咪聲援哂全球?淨係加泰炸
民族自決乃國際人權公約第一條第一句。
All peoples have the right of self-determination.
我要聲援Catatonia。
民族自決乃國際人權公約第一條第一句。
All peoples have the right of self-determination.
我要聲援Catatonia。
If you love democracy,
then ask: what do majority people want?

If they like A, you like B,
is it possible the you can understand on why others favor A, and hopefully you can happily adapt and go with the majority?

HOWEVER, you are more than welcome to voice out your concerns , claims, data, and warrants to SUPPORT your claims. Others can have a chance to think critically , either to keep A or follow you B or after discussing all people come up with A+B = C !!
其實要搞人道集會都應該係聲援咗新疆同西藏先
唔明點解有班人堅持要幫加泰
一話唔好搞住就話 「又話兄弟爬山」
屌你 而家咁搞唔係爬山 係會拉埋其他人碌返落山囉
食住個勢 connect全世界
求下各位推行動po

[擴大戰線] [行動] 與其嘈加泰集會 不如唔搞呢個
https://lih.kg/1668190
唔好係度偷換概念啦
加泰人要獨立
你撐加泰人唔係撐佢地獨立咩?
香港人五大訴求邊樣係港獨?
聖旨到 港豬們領旨
其實改個名就得
聲援全世界fight for freedom 嘅人?
求下各位推行動po

求下各位推行動po

求下各位推行動po

佢講既係唔好link,即係你唔好著到成身黑、蒙晒面咁去啊。
支持咪支持,唔需要著到香港示威者look去支持。
咪搞啦 過左先搞啦
你老味 二千手足比人捉左
你仲理人咁多 咁撚有大愛做乜鳩
咪撚再企係道德高地
你可以話我地自私 但我想真係搞掂自己先
Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞