Solomon Yue:咪同加泰搞埋一齊,咁會畀子彈畀中共

1054 回覆
735 Like 74 Dislike
拎埋智利 黎巴嫩 伊拉克旗去點睇
叫唔停就改過個主題佢,總之唔要有加泰
唔取消就破壞個集會佢, 拆佢大台
佢兩個都係搞手
共用VL 呢個 account

你就是風向撚啊!
屌你係咪文盲
枱面/枱底
集會題目可以係支持各國人權有示威權,以不是單獨找一個個別個案,

有問「反自私撚」,點解你哋唔stand with 印尼、智利、伊拉克、你地太自私了,只揀西班牙!你哋只想到自己!
( Show Blocked User - 留人門封鬼路 )
push
我知 所以先話要撐都係以人道立場撐 然後就俾人話我撐1024加泰集會 我真係R撚哂頭
搞手唔係劉頴匡咩?
周豎峰嘅話就仆硬街
美國佬唔支持啊, 你又同美國唱反調
在北京,外交部發言人華春瑩說,注意到西班牙加泰羅尼亞和英國倫敦等地發生的事態,認為這是有關國家的內部事務,但她指西方政治人物和傳媒,對發生在不同地方的違法暴力活動,採取不同態度,再次說明所謂民主及人權,只不過是西方干涉香港事務的一個「道貌岸然的藉口」。

華春瑩又說,對待暴力違法活動只能是一個標準及一種態度,雙重標準,姑息縱容,到頭來只會害人害己。

香港人全力入彈打美國打歐盟,咁我地習大大四中全會就有得威啦
可以link 警暴 言論自由 集會自由
不過唔好講獨立
佢呢個集會極大爭議
所羅門都好有保留
大家由得佢哋各有各做
除非常認同佢呢個咁堅持嘅概念
如果唔係唔好去
冷處理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞