Solomon Yue:咪同加泰搞埋一齊,咁會畀子彈畀中共

1054 回覆
735 Like 74 Dislike
呢張圖要出力推!
高風險 低回報 一定被外國認為港獨

大家唔好9衝

陳雲:不要玩膠,顧掂自己先。香港有示威者申請舉辦集會聲援加他隆尼亞的獨立分離運動。看來衙門會批准囉,因為是陷害香港用的。
共和黨海外發言人Solomon Yue出推特帖文提醒香港人,加泰的人支持香港是可以的,但香港高調支持加泰,是令中共可以聲稱有證據顯示香港人從事分裂運動,令美國參議院未必通過香港人權法案。
劉頴康出黎阿!!!!
仲要咁強硬比人屌都唔化

肯定有問題
所以心支持還支持
做左出黎就會落人口實
唔是豬隊友為拎光環打J搞出嚟㗎
今時今日為拎光環洗盡美帝不割蓆
老美盲撐你你地, 裝修都避而不談
你地就自己走去拆佢台戲
民間記招出聲明 ok ?
pushhhh
講撚左好多次啦屌你老母
又唔撚聽
大愛左膠撚
遊行舉旗好易拆,個別意見唔會影響到大方向
點解佢好似係香港住咁既
但由頭到尾得把口🇭🇰🇺🇸
死波台狗不得好死,
一開始嗰idea就是你地班仆街搞出嚟
曲直難分
班狗批左不反未? 咁係代表咩?敵人讚你即係你做左柒事
我只係話要撐就用人道立場入手
唔明呢句野點解會俾人spin去左膠同反對美國打擊恐怖主義
利申我係反對搞支持加泰集會同遊行 因為美國反對 而我哋係向緊美國求援
你睇吓台灣,美國都唔敢直接支持佢獨立
淨係話維持台海現狀
就知道獨立幾敏感
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞