Solomon Yue:咪同加泰搞埋一齊,咁會畀子彈畀中共

1054 回覆
735 Like 74 Dislike
實有鬼騎劫 不了
去集會果班,唔代表全香港,就好似撐警集會咁,都唔係代表全香港。想去就去,唔想去咪唔好去,反而覺得大家post多d點解要支持/反對個集會既post,比大家自行決定會更加好。
最後,集會無可能影響我地既初衷,去既只係聲援佢地為自由所做既事,唔係聲援加獨。

勿忘初心,方得始終
光復香港,時代革命
五大訴求,缺一不可
不自由,毋寧死。
做乜鬧我 擺明曲
《國際人權公約》第1條 第一句:
所有人民都有自决權。
All peoples have the right of self-determination.
(Article 1, International Covenant on Civil and Political Rights)
我要聲援Catalonia。
咁18區都係自己友支持自己友既活動姐
而家係link左佢另一個國家主權爭議既問題
好易比外國報紙大造文章
Solomon Yue: 原來加泰集會焦點係警暴同人道?咁ok。

https://lih.kg/1670706
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞