Solomon Yue:咪同加泰搞埋一齊,咁會畀子彈畀中共

1054 回覆
735 Like 74 Dislike
是啊 獨派
你想獨嘅, 就唔好太多幻想一個自身難保嘅condom

呢個都要麻煩大家凌晨三點幾轟炸文宣組同搞日曆嘅手足
真心唔想運動出事
直接放傳送門:https://hkrev.info/march.php
咪撚on9
咁同警犬記招有咩分別
加泰
Spin你條命阿,fing支加獨旗出黎話聲援人地邊撚個會同你分清係獨立定警暴阿?

你會唔會問stand with hk嘅外國人係聲援我地反送中,警暴,普選定特赦?
好彩佢開聲講剎停咋
佢唔講分分鐘同人權法個集會一樣咁多人去
身邊已經有幾條友問我一唔一齊去仲返問我why not
VL希望你睇到
其實唔使搞咁多嘢
叫人唔好去咪得囉
得幾百或者幾千人就知咩事㗎啦
果次宣讀香港獨立宣言都係咁啦
普選 自治 自決 獨立
成班獨派幻想勇武派手撕中國鬼子
一係同一日同一時間搞個18區集會分散啲人,再係連登TG各forum 出文宣狂洗版話果個集會取消左,呢條搞手好有問題,割席都咁話
個別事件...
偽善到一個點
咁到時集會好多人舉加獨旗, 要點解決?
又個別事件?
咁你咪好撚威囉
政治一向有分咩係枱面講枱底講
我唔覺得換走粒三角星用返最普通枝加泰旗,可以滿意到喺度帶風向嗰啲人
左膠城邦共匪,班搞手咩label都俾人貼勻曬
黨中央咁好招呼,令我覺得呢類集會只要一開咗成功先河,connect到各地運動而黨媒老屈行動失敗嘅話,一定connect到好多人
死撚開啦你 私怨撚
唔撚識譯就貼原文啦,次次都fake鳩曬班唔睇內文既連登仔
Bump
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞