Solomon Yue:咪同加泰搞埋一齊,咁會畀子彈畀中共

1054 回覆
735 Like 74 Dislike
唉 慘在好多人支持....
仲話我地風向撚
劉穎匡你唔取消嘅而因爲你一意孤行推香港上絕路,你要諗定應該屋企門口都出唔到
唔好拖民間記者會落水,十分重要
屌你老母,因為Yue個post啱啱先出呀,仆街
我係真心驚俾位共產黨入,共產黨想入好耐
一係就民間記招出聲明
一係就更多人帶定旗去騎劫個踩地雷集會
最好就係搞手出黎直接話cancel
唔係鬼 唔想比位支共入就快上水澄清啦
人哋開埋個page籌款搞集會cap.
你覺得佢會斷自己財路?
今次所羅門出馬
D分化風向撚又要轉topic
騎劫個集會做支持藏人同維吾爾人
因為兩隻是綁埋一齊, 做人唔好咁天真啦
因獨立而危及人權, 你走去支持加泰人權自由, 加泰人問返你你支唔支持埋加獨
Don't link Catalonia's INDEPENDENCE MOVEMENT

即係照聲討警暴要求和平就得呀
咁驚人spin就做好啲文宣唔好俾人報錯料啦
你真係唔係扮蠢,係真蠢,Google下Solomon Yue係乜水至講,你唔係以為人地係個普通維園阿叔呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞