Solomon Yue:咪同加泰搞埋一齊,咁會畀子彈畀中共

1054 回覆
735 Like 74 Dislike

今日已經見到張咁嘅文宣出咗,係咪仲繼續玩
加泰本身有西方的基本的民主及自由但以爭取獨立為目的而抗爭;但香港目前的抗爭的目的是為五大訴求,本質上是為爭取應得的民主及自由,而港獨可能是為達成該目的之終極手段,故在抗爭的目的上是與加泰不同的。現在美國幫助香港爭取的是民主自由,而不是獨立。
入錢!入錢!入錢!

你就仲戇鳩,驚人騎劫嘅個個活動都騎劫得㗎啦
之前NBA活動夠可以由反共spin去反NBA,Starbucks裝修夠可以由反美心spin去反美企啦
家陣剩係企喺個台度鳩fing旗冇環節純粹等俾人屈咩?到時文宣實有料可以用啦,除非你本來就有心幫對家文宣姐
係,要兩手準備,而家係驚對家係賤到吹雞參加呢個集會
呢樣真
推 大家唔好高呼反對加獨啊
有啲野唔出聲好過出聲㗎
佢出聲係最好結果 呢家比左下台位你地 仲去唔去就自己決定
私咩怨? 你係咪想國際戰線衰落去啊
直接阻止!
日後出事全港一齊死

請大家準備好課金
大家記得冷處理
佢哋堅持嘅咪有得佢哋各有各做
叫人唔好去個集會
自己搞返一個正常集會分散啲人
點解會關周豎峰條仆街事?
有人話佢而家以24/10集會名目搞緊眾籌,叫緊人捐錢,睇怕已經叫唔停!
咁可以連結警暴
咁既然都唔夠暴力你綁返幾十支雞尾酒再俾人用巨型丫差射你入警署啦仆街,’到時我就真係睇唔到有暴力喇
知唔知點解, 因為嗰班細佬全部訓曬, 我地呢啲老鬼睇得透過佢地
因為佢入紙申請
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞