Solomon Yue:咪同加泰搞埋一齊,咁會畀子彈畀中共

1054 回覆
735 Like 74 Dislike
揸菜刀去 VS 坦克呀??
憑你地組軍
咁樣俾支共解放軍1打10都得喇
今時今日支共軍力係世界上只屈服於美俄兩國
見搞手個POST 好似無話支持獨立喎 係反驚方過份暴力個種
表面野啫, 暗底鬼撚到仆街
solomon出到聲,連唔扮開大佬既佢都出聲,我寧願聽佢講,大家請要先搞掂香港先
你班港獨派仲夠膽出聲 真係當香港人白痴
你識唔識英文,佢叫香港帶領全球運動呀!跟係唔好支持獨立!
有冇見過去集會要人入錢?

咩居心?
支持加泰好危危乎,好似支持港獨緊,加泰集會不了。
獨派成班都係垃圾, 累死成個運動
佢地係都要自爆無計
幫你分析晒
所羅門都出埋聲
之前都講左次,香港人顧掂自己先啦

自己就同緊本世紀最恐佈既魔王政權抗爭,明明自己仆街個後果比人地大鑊十倍,因為人地提下你舉下你支旗就走去撐個幫緊你既朋友都反對既野

明明近近地有個同一敵人,仲恐怖萬倍有可能係我地既明日既新疆就唔去搞,偏偏就走去搞個無雷公咁遠幫你既人都反對緊既加泰,係咪歐洲鬼佬就覺得香啲定睇得巴塞多睇到上腦呀?

你話你而家有能力叫做單憑自己同土共港共打到有來有往,至少佢出到盡都做到我一佢九咁就做乜都冇乜所謂,但而家係俾人打到七個一皮都仲係要靠人黎幫你攬炒做賭注咋

拜託,我地已經輸唔起啲乜,依單野贏盡拎光環打個和輸就冚家剷,如果因為咁on9既野仆街,咁對唔撚對得住拋曬前途同生死既被捕3000手足呀?

自己睇
左膠不死 香港唔會光復到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞