Solomon Yue:咪同加泰搞埋一齊,咁會畀子彈畀中共

1054 回覆
735 Like 74 Dislike
柒少陣啦 邊鳩個理你支持人道立場啊
世上好多野當然唔是共黨所講非黑即白,
但是世上大部分蠢人眼中就是
如果唔是點解洗腦洗得咁成功
呢個集會擺明係伏啦
搞手話唔清楚其他國家所謂既局勢所以唔亂咁聲援

加泰集會係完全唔合理, 入黎駁我
https://lih.kg/1668931

入面有我同搞手長篇理論

佢既解釋你地自己睇合唔合理

反正我就係唔接受
你點解釋都冇用.
華春瑩已經幫你解釋咗. 勸西方唔好理香港

即係你去speed dating
有個人解議你唔好當住全部人面大大聲嗌「我想屌閪呀!」
即使你真係想

咁你而家聽唔聽?
其實唔work 唔好諗住靠文宣
依家Twitter 有個好大問題
啲五毛 有好多like 上埋Top cm
但手足一致決定唔reply 以免佢升得更快
問題係已經分唔到個啲係五毛 定 真路人
更加冇人去澄清啲謬誤
自己入去Ny times , 周庭個Twitter 睇下 就感受到
即係你去speed dating
有個人議你唔好當住全部人面大大聲嗌「我想屌閪呀!」
即使你真係想

咁你而家聽唔聽?
有無諗過啲傳媒朋友係會以咩形式去睇呢樣野?
你講就講人道立場 但其實鬼佬呀其他國家鬼知道你係咪人道立場咩
好似香港民主案咁香港人舉美國旗全世界都知佢地係中意美國
但如果舉加泰旗呢?無留意話係 人權方面 呢啲字眼佢地又會點睇呢件事?
亦都會比左機會其他國家諗「香港支持佢地人道/人權立場呢方面係咪即係想佢地自由啊?」
如果一有呢個方向就會仆撚哂街
其實世界上個個國家都是大仆街
但是打自己盟友真是第一次聽
不割蓆wor香港人割美國了
我屌你老母你地比班隻傻鳩玩到氹氹轉
上面班人講真是得淡笑
加泰人表示我屌你我搞緊獨立㗎
都講撚左,仲成班友死唱反調
push
push
其實佢講個套個三個理由,你好難反對。但太難分離,而且好易比人來宣傳你攪港獨(外地支媒日日講,連我個班乜鳩都唔識的老野們都話細路要推翻正苦);所以最好轉攪『全球乜鳩民主集氣大會』

老實,我到現在都奇怪點解佢地攞到不反對
咪撚去呀 唔該醒小小當幫忙
而家口交部出埋聲 中共認証呀
嗰集會伏到仆晒街 仲要Cap水呀
Push
而家國際社會只支持香港有高度自治
而家提倡港獨國際戰綫必輸,係必輸
但是第一次聽打緊仗,
被人幫嘅盟友走去割幫人嘅盟友
唔使抹黑喇核爆都唔割
共產黨知道香港固若金湯,苦無對策
要破城一定要由內向外,
只能說,香港有好多鬼

#木馬屠城
左膠不死 香港不生

Hong Kong Leftplastics Give ammo to China CCP police to fire to our bros’ hands.
Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞