Solomon Yue:咪同加泰搞埋一齊,咁會畀子彈畀中共

1054 回覆
735 Like 74 Dislike
唔取消就割
原以你搞個集會舉加泰旗係已經枱底咗?
話唔支持,但係又搞集會,自相矛盾,你叫外國人點報道,
我只會知道環球時報,中共一定會踩左兩腳,
明天見14億人「泰獨港獨」,更加多民族仇恨,佢地唔收錢都入來斬人,中了中共以民制民的手段,
你變相更多戰線被斬,敢問有勇無謀,個情何以堪?
即場破壞個集會, 拆佢大台
我哋搵人申請一個新嘅集會
係同一日同一個時間
同埋叫啲人唔好去個集會
其實上次醫護集會一樣少左人宣傳沒咩人去,
但是今次搞到是人都知有爭議
剛剛瞓醒,噚日嘈咗好耐,跟本唔係主流意見
所以
啱啱跟人風 又學佢咁做咗個實驗

喺Twitter度retwet solomon yue個勸喻post
打咗個不出席集會聲明

佢真係1秒即like表態表到咁出

大家都可以試試
近代有二次世界大戰添,一於去燒幾棟民居啦,比起二戰死幾千萬人一棟大廈死幾百人有幾暴力
咪撚on9啦
零回報高風險做乜7
正如我講一係鬼,一係有人想曬肌肉;完全係有病的行為
你真是on9㗎 舉一支加獨旗 我問你點表達你嘅立場支持人權自由, 西班牙應尊重人民, 搞獨立屌細力啲
大家唔好去個加泰集會啊
成班白撚痴都唔知 connect 加泰做乜
你自己都識講世界大戰
用全球同一個region比會否太on9
一早有人踢爆對家起碼有幾千狗ACC洗正評

當歐盟成員國內部都有人想攪獨立

班垃圾香港人唔曉國際政治學人亂玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞