Solomon Yue:咪同加泰搞埋一齊,咁會畀子彈畀中共

1054 回覆
735 Like 74 Dislike
其實真係唔好搞咁多嘢啦。
自己都未搞得掂走去支持人
陣間又比位美國人入
Tui
block9佢算 擺明on9搞事
我覺得呢啲時候唔好再玩語言藝術會比較好

所羅門出到聲都仲搞
比班加泰撚搞死
真 最好就係唔去
加獨狗成班都係鬼黎
Solomon Yue係叫香港人要帶領全球運動,只係唔好支持加泰獨立俾機會支共入位!
撐加泰又唔敢講加獨
做乜鳩?
加泰人又唔開心 美國佬又唔鍾意 兩邊都唔討好
計我話搞少一次半次集會又唔會死
佢一定係咁講嫁?唔通開口支持加獨咩,當加泰成功又唔係咁講?
香港都年年平反六四集會,中共有乜野做到?

利申,咪講另一位巴打講加多幾個國家一齊支持囉,香港,加泰,智利,伊拉克,黎巴嫩
獨立意識唔比有 講都唔得 提下都係鬼 萬惡毒為首咁

支乜嘢持加泰姐 香港人根本無資格 懦弱到 講獨立2個字嘅勇氣都無 比人壓迫到咁 想獨立好出奇咩

我係要講呀 我希望香港獨立 希望香港脫離中華毒 以香港人身份 世世代代安居樂業

香港同加泰唔同 香港獨立係合付法理 應該有公投自決權利

你唔支持 可以搞反對 一定9成人支持你地反獨
即刻可以拎埋民意代表

比中共籍口? 大把啦 燒佢旗 拆佢中資

所羅門係美國籍中國人
反黨不反國果隻款 泛民建民主中國派 個個當左佢係大台咁 好似聖旨到咁 難道係當局者迷?

仲有呀保皇黨(大把政黨打手mon住香港各大論壇)
洗乜立23條 一大堆人 自我審查完 仲好似裝左防獨軟件
咁周圍掃毒
連登仔最憎食兩邊茶飯,

點知自己搞加泰都係咁
我地依家AI抗爭,幾時變左唔識轉灣?
我傾向縮,唔攪加泰集會
西班牙語系國際線係世界第二語言有5億人用,我只睇好依點!我唔係攪手!去唔去支持只係每個人自己喜歡就去,唔喜歡咪去懲罰黃店囉!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞