Solomon Yue:咪同加泰搞埋一齊,咁會畀子彈畀中共

1054 回覆
735 Like 74 Dislike
連登咁多五毛
改成支持大劉去澳門自首集會
老老實實你都幾ON9
賭注係成個人權法...海外巴打絲打付出既努力
樓主風向撚畀人秒咗
索性搞全球警暴/極權問題
促請各國政府和平理性人道處理各種問題咁得唔得
岩啊
一唔支持加泰就大大聲屌話係狗偷AC係Gd Morning Sir
用核爆都唔割席黎大大力割草
呢波如果真係割得成,個運動直接end game

啲分化撚已經進化到咁,要醒啲啦
我冇話過一定要link埋去 我只係話如果要撐就用人道立場入手
利申唔支持搞支持加泰集會或遊行 因為美國唔撐 而我哋依家係揾美國求援
邊個唔聽solomon邊個就係鬼
solomon萬歲
一搞實有鬼
少一事啦 害死自己
唔係話切割,而係要去改善或者預防呢樣嘢
但個搞手唔聽的話我地都冇辦法,都係靠自己去遊說好過
唔知幾多人提出叫姓劉嗰條友改集會主題做全球人權及自由集會,條友好似當冇到咁(利申我冇追曬啲posts唔知佢有冇轉)
自己都未搞得掂
仲走去撐人地
我真心唔明connect咗d咩
你話我自私都係
你話你自己係美國財雄勢大有牙力就話撐啫
可惜你泥菩薩過江,仲要諗住靠美國人推人權法,呢d集會唔去也擺

正如我理撚得中國有無自由,關我柒事一樣。
成班左膠搞埋d弱智集會,我即割,香港人唔係大愛到咁嘅Sorry,我地手足俾人拉俾人打唔係為人地做嫁衣。

大家記撚住,每次有集會都有人俾人拉,每次其實人數都有減少到,咪再做d吃力唔討好嘅on9。有時間落區追擊下民賤聯,裝修下唔好
搞加泰集會真係贏就贏粒糖輸就輸間廠嘅代表作
之後就會有人屌你P牌講香港獨立不切實際
民國派表示覺得香港獨立唔係冇可行性而係唔支持
其實係獨到
可惜班人如非五毛嘅話,就真係fucking stupid
姐係唔好叫港獨,好似係
我幾時講過唔可以?
1020遊行舉曬加獨旗
星期四正式舉多次, 大家點兜啊
一陣你黨媒問你支持定唔支持?
你支持, 黨媒話你港毒
你不支持, 得失加泰, 搞嚟托柒
你中立, 屌一開始就唔好搞啦
佢都算係咁 火魔法當睇唔到 臨時政府宣言又幫你解釋 太多人當佢老鳳咁
係博唔過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞