[PS4] 女神異聞錄5中文版討論區

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
lm
我想問賣野係未得槍佬可以收
佢乜鳩都收既
未玩過之前任何作品 會唔會完全唔明做緊乜?

唔會呀 我都係第一次玩
唔知前作設定係未咁 覺得好撚有創意
異空間同現實個關係好正
簡左最難
有少少吃力
手痕買埋個70蚊dlc

me too

幾正

痕咗成日 我諗我返到屋企會買

我都買左
有齊5集OST既MP3,百幾首歌,都抵既

太多主題同頭像都唔知換邊個好

D主題好靚

買左,真係唔錯
唔記得本書幾時借
第一次玩
狂推第一個城堡
打第二隻上天的判官死左
彈番去好前
第一次玩
狂推第一個城堡
打第二隻上天的判官死左
彈番去好前

得閒就save啦
冇玩過1至4直接入5有冇難度?
冇玩過1至4直接入5有冇難度?

Rpg咁玩
有easy玩
點會難
難既係日常搞關係
都話了想劇透就粉同細字
今集啲 commu係唔係都要計過晒先max到?
仲係第一個迷宮打條仆街教畜

我都係諗住一週正常打唔計到咁盡住,之前p4g初初跟攻略打,但打打吓都唔耐煩鳩打
有中文真係正好多

我都係諗住一週正常打唔計到咁盡住,之前p4g初初跟攻略打,但打打吓都唔耐煩鳩打

唔計劇情/無時間限制果d, 個人提議你覺得係主力既戰鬥單位可優先升, 輔助既可升醫生,老師先
都話了想劇透就粉同細字

件akb毒撚有心玩野
玩左5粒鐘,呢集真係比較黑暗沉重

唔計劇情/無時間限制果d, 個人提議你覺得係主力既戰鬥單位可優先升, 輔助既可升醫生,老師先

仲有占卜師,去到唔記得level幾可以幫手升其他

但要付出10萬大洋先

但要付出10萬大洋先

好快賺返,建議盡快開占卜,我一周目coop max都係全靠佢

但要付出10萬大洋先

好快賺返,建議盡快開占卜,我一周目coop max都係全靠佢

我玩日版時唔知對占卜對其他commu有加成, 玩到後邊先知,勁後悔
美術風格好潮,以為P4已經潮到出水,點知P5仲潮,不枉我等到中文版出先買
有沒巴打知隻上天判官弱咩
上網搵話咒弱但又唔係
打佢好講運氣
有時佢快手連出兩招範圍技就全滅咁濟
利申玩普通only
睇過既書有冇統計表睇?怕借漏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞