[PS4] 女神異聞錄5中文版討論區

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
想問下點打工? 去到牛丼門口都冇打工選項

牛丼好似夜晚

要o係地下街d睇左打工傳單先可以去打工
想問下點解我改唔到遊戲難度既,係第一關諗住試下safety 係點樣
之後打完幾場再開番Config 就冇得轉,係咪要完左D咩劇場先可以再改

Safety冇得轉
想問下點解我改唔到遊戲難度既,係第一關諗住試下safety 係點樣
之後打完幾場再開番Config 就冇得轉,係咪要完左D咩劇場先可以再改

Safety冇得轉

仆街啦,姐係要轉既話就要重新NEW GAME咁?

Safety冇得轉

你揀難度果陣佢寫明呢個難度無得轉架啦

Safety冇得轉

你揀難度果陣佢寫明呢個難度無得轉架啦

冇事,自已眼殘
想入手隻Game 第一次玩依隻.....
我見到gameplay 好似睇劇情多....
主要係玩咩?

睇完gameplay都唔知玩咩
建議你唔好買
主要係玩咩?

睇完gameplay都唔知玩咩
建議你唔好買

其實都會買.....

本身有無玩開日系RPG先?
主要係玩咩?

傳統日系rpg
回合制
好大好多野既迷宮
正既劇情
同好大自由,自己安排每日做咩
都係日系game咁,溝下女識下fd整勁自然
細個有玩過呢d game既話一玩番會停唔到
主要係玩咩?

傳統日系rpg
回合制
好大好多野既迷宮
正既劇情

整勁自己
同埋p5佢既美術風格都好撚型
有無人講下白金有咩注意 最好唔劇透
有無人講下白金有咩注意 最好唔劇透

唔好用死一隊
主要係玩咩?

傳統日系rpg
回合制
好大好多野既迷宮
正既劇情

將現實融合
有親切感
唔似一般rpg係咁打怪

Btw persona係向jojo致敬 兩樣都幾鍾意
屌,觀塘廣場$428
沙田藍店開$438
d $399去哂邊
岩岩先發現係學校2樓個學生會長會追住主角 主角一轉頭就扮睇書
主要係玩咩?

傳統日系rpg
回合制
好大好多野既迷宮
正既劇情

整勁自己
同埋p5佢既美術風格都好撚型

p5美術真係好正
我忍唔住手買左本500幾頁既artbook
其實每完一場都要睇主角chok住跑都幾煩....有無得飛
點解我買左70蚊既sound track禁入去時佢話我找不到music目錄既?應該要點做?
我已經刪左再dl n次都係咁...
其實有冇人覺得隻GAME難度都幾高
normal都可以卡關卡死...
如本要2至3日完左個迷宮
但我用多左幾日會點 新手第一次玩
結算跑咁q耐

咁你會少左幾日自由活動既時間

咁你會少左幾日自由活動既時間

咁我遲果幾日唔係都有自由活動做左自己野嫁咩
Sorry 唔太明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞